• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Mesut Özil’den TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye ziyaret

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Mesut Özil’den TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye ziyaret başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 159 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Mesut Özil’den TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye ziyaret
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye

İtibar:

Almanya Millî Takımı’nın Türk asıllı eski futbolcusu Mesut Özil, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi makamında ziyaret etti.
Haberin DevamıRiva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleşen görüşmede Mesut Özil, Almanya’daki 10 şehrin ev sahipliğinde 14 Haziran - 14 Temmuz 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde A Milli Takımımız için başarı dileklerini iletti.Ziyaretin sonunda Başkan Büyükekşi, Mesut Özil’e üzerinde isminin yazılı olduğu A Milli Takım forması takdim etti.Gözden KaçmasınTrabzonspor, Atatürk Olimpiyat'ta final kaybetmiyorHaberi görüntüleGözden Kaçmasınİstanbul Valiliği'nden Galatasaray - Fenerbahçe maçı açıklaması! '5 şahıs hakkında adli işlem başlatılmıştır!'Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#TFF#Mehmet Büyükekşi#Mesut Özil

664c8099025a6ec42d1a9607.jpg

Almanya Millî Takımı’nın Türk asıllı eski futbolcusu Mesut Özil, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi makamında ziyaret etti.
Haberin DevamıRiva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleşen görüşmede Mesut Özil, Almanya’daki 10 şehrin ev sahipliğinde 14 Haziran - 14 Temmuz 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde A Milli Takımımız için başarı dileklerini iletti.Ziyaretin sonunda Başkan Büyükekşi, Mesut Özil’e üzerinde isminin yazılı olduğu A Milli Takım forması takdim etti.Gözden KaçmasınTrabzonspor, Atatürk Olimpiyat'ta final kaybetmiyorHaberi görüntüleGözden Kaçmasınİstanbul Valiliği'nden Galatasaray - Fenerbahçe maçı açıklaması! '5 şahıs hakkında adli işlem başlatılmıştır!'Haberi görüntüle

664c6039025a6ec42d1a94fc.jpg

664c4d04025a6ec42d1a9414.jpg

Geri