Milli Eğitim Bakanı Tekin'den, mektupla kendisini okullarına davet eden öğrencilere ziyaret

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 11

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Milli Eğitim Bakanı Tekin'den, mektupla kendisini okullarına davet eden öğrencilere ziyaret başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Milli Eğitim Bakanı Tekin'den, mektupla kendisini okullarına davet eden öğrencilere ziyaret
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

IFGT Süper Moderatör
IFGT Puan
38
AAOluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2025 15:59Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Güngören'de kendisine mektup yazarak okullarına davet eden Atatürk İlkokulu öğrencilerini ziyaret etti.
Haberin DevamıOkul yönetiminin karşıladığı Bakan Tekin, burada geçen eğitim öğretim dönemi sonunda kendisine mektup yazarak okullarına davet eden Atatürk İlkokulu 2-C sınıfı öğrencileriyle bir araya geldi.Çocukların gönderdiği mektupları tek tek açarak öğrencilerle tanışan Tekin, öğrencilere başarı dileğinde bulundu.Tekin, sohbetin ardından öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.Bakan Tekin'e, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Bilal Macit, Güngören Kaymakamı Abdullah Küçük, Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür de eşlik etti.Tekin, buradaki ziyaretinin ardından Bakırköy'de bulunan Halil Bedi Yönetken Ortaokulunda düzenlenen bayrak törenine katıldı.Tören sonrası öğretmenler odasına geçen Tekin, burada öğretmenlerle sohbet etti.
Haberle ilgili daha fazlası:#Milli Eğitim Bakanı#Yusuf Tekin#Okul Ziyareti

68c4191d0a05098d61cb53b2.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri