• Merhaba IFGENTR'ye Hoş geldin. Türkiye'nin güncel IRC forum sitesi
    IFGENTR sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun, aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • IFGT Sponsor: Yeni gelmedik, Geri geldik! Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • IFGT Sponsor: Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

‘Milli SİHA’ların öncüsü’nü andı

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan ‘Milli SİHA’ların öncüsü’nü andı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 38 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı ‘Milli SİHA’ların öncüsü’nü andı
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

IFGT Süper Moderatör
IFGT Puan
38
Konu Sahibi
Aziz Özenazizozen@hurriyet.com.trOluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2025 07:00CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan, ‘Milli Teknoloji Hamlesi’ idealinin ve milli SİHA’ların öncü ismi Özdemir Bayraktar’ın vefatının 4’üncü yılı, şair ve yazar Nuri Pakdil’in de vefatının 6’ncı yılı vesilesiyle birer anma mesajı yayımladı.
Haberin DevamıCumhurbaşkanı Erdoğan, NSosyal hesabından yaptığı paylaşımda, “Ömrü boyunca ülkesi ve milleti için büyük mücadeleler veren, ‘Milli Teknoloji Hamlemize’, savunma sanayisinde tam bağımsız Türkiye hedefimize eşsiz katkılarda bulunan değerli dostum Özdemir Bayraktar Beyefendi’yi ahirete irtihalinin 4’üncü yılında rahmetle, hasretle yad ediyorum. Rabb’im mekânını cennet eylesin” ifadelerini kullandı.PAKDİL’İN VEFATININ 6. YILDÖNÜMÜCumhurbaşkanı Erdoğan, şair ve yazar Nuri Pakdil’i anma mesajında da şu ifadelere yer verdi: “Kalbindeki Kudüs aşkıyla yanıp tutuşan çok değerli bir dava adamı, bir gönül insanı olan, edebiyatımızda ve kültür dünyamızda silinmez izler bırakan Nuri Pakdil Beyefendi’yi vefatının 6’ncı yılında rahmetle yad ediyorum.”Haberin DevamıAZERBAYCAN’A KUTLAMAÖte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan’ın yeniden bağımsızlığını kazanmasının 34’üncü yıldönümünü kutladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Can dostumuz, kardeşimiz, gözbebeğimiz Azerbaycan’ın 18 Ekim Bağımsızlığının Yeniden Tesisi Günü’nün 34’üncü yıldönümünü en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Bu gurur gününde değerli gardaşım İlham Aliyev’i ve tüm Azerbaycan halkını muhabbetle selamlıyorum” ifadelerini kullandı.�

Haberle ilgili daha fazlası:#Cumhurbaşkanı Erdoğan#Özdemir Bayraktar#Nuri Pakdil

68f41d0e9b751ec6364d70f3.jpg

5b1fac578f1ed723a46ae5e2.jpg

68f41d6c9b751ec6364d70f5.jpg

68f41db49b751ec6364d70f7.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri