• Merhaba IFGENTR'ye Hoş geldin. Türkiye'nin güncel IRC forum sitesi
    IFGENTR sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun, aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • IFGT Sponsor: Yeni gelmedik, Geri geldik! Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • IFGT Sponsor: Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

MSB'den 'Gazze filosuna yardım' açıklaması: Gemilerimiz ihtiyaç halinde katkı sağlayacak

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 14

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan MSB'den 'Gazze filosuna yardım' açıklaması: Gemilerimiz ihtiyaç halinde katkı sağlayacak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı MSB'den 'Gazze filosuna yardım' açıklaması: Gemilerimiz ihtiyaç halinde katkı sağlayacak
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

IFGT Süper Moderatör
IFGT Puan
38
Konu Sahibi
DHAOluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2025 09:55MSB kaynakları, Doğu Akdeniz’deki insani yardım faaliyetlerine ilişkin açıklama yaptı. Yapılan açıklamada "İlgili kurumlarımız ve uluslararası taraflarla koordinasyon içinde insani yardım görevlerine katkı sağlayacaktır." denildi.
Haberin DevamıMSB açıklamasında şu ifadelere yer verildi:(Doğu Akdeniz’deki İnsani Yardım Faaliyetlerine ilişkin) Türkiye; uluslararası hukuk ve insani değerler çerçevesinde, halihazırda Doğu Akdeniz'de seyreden sivil gemilerle gerçekleştirilen insani yardım faaliyetlerinin güvenli şekilde yürütülmesini yakından takip etmektedir. Bu kapsamda; bölgede çeşitli eğitim ve faaliyetlerde rutin çalışmalarını sürdüren gemilerimiz ile arama kurtarma kabiliyetimiz, ihtiyaç duyulması halinde ilgili kurumlarımız ve uluslararası taraflarla koordinasyon içinde insani yardım görevlerine katkı sağlayacaktır.Gözden KaçmasınAksaray'da kaza: 2 asker şehit, 1 sivil öldü, 3 yaralıHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#MSB#Doğu Akdeniz#İnsani Yardım

68db7ff54525e3f33ca4d13d.jpg

68db73ebb63b12fd7de0ff7c.jpg

68db80a14525e3f33ca4d145.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri