Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Murat Kocakaya: Birikimlerimi Türkiye Atıcılık Federasyonu'na aktarmak istiyorum

Konu sahibi son olarak 13 saat önce görüldü
Murat Kocakaya: Birikimlerimi Türkiye Atıcılık Federasyonu'na aktarmak istiyorum

SedhSedh doğrulanmış üyedir.

Diamond Member
Elmas üye
Ercan ATA-Mikail KARAMAN/ANKARA,(DHA)-Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2024 17:17Spor Hizmetleri Genel Müdür eski Yardımcısı Murat Kocakaya, Türkiye Atıcılık Federasyonu başkanlığı için aday olduğunu duyurdu.
Haberin DevamıSpor Hizmetleri Genel Müdür eski Yardımcısı Murat Kocakaya, 17 Ekim’de gerçekleşecek olan Türkiye Atıcılık Federasyonu başkanlık seçimlerinde aday olduğunu yaptığı basın toplantısında açıkladı. Kocakaya, başkanlığına aday olmasındaki en büyük motivasyonunun spora duyduğu tutku ve bu alanda fark yaratma arzusu olduğunu ifade ederek, “Atıcılık branşının olimpiyat ve paralimpik oyunlarda elde ettiği başarı çıtasını yükseltmeyi hedefliyoruz. Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığı görevini yaptığım esnada Türk sporunun gelişimi için önemli roller üstlendim. Şimdi de bu birikimlerimi Türkiye Atıcılık Federasyonu'na aktarmak istiyorum” diye konuştu.‘TESİSLEŞME VE ALTYAPIYA ÖNEM VERECEĞİZ’Kocakaya, başkan seçildiği taktirde tesisleşme ve altyapıya önem vereceklerini vurgulayarak, gerçekleştirecekleri eylem ve planları şu şekilde aktardı;Haberin Devamı"Federasyon yapısında kurumsallaşmaya önem vereceğiz. Ödül ve yardım sistemini oluşturacağız. Spor kulüpleri, antrenörler ve hakemlerin gelişimi için çalışmalar yapacağız. Antrenman teknolojileri ve bilimsel yöntemlerden faydalanacağız. Sponsorluk gelirlerini arttıracağız. Sportif malzemeleri uygun fiyata sağlayarak spor kulüplerine ve sporculara ulaştıracağız. Atıcılık branşını yaygınlaştırarak herkesin ulaşılabilirliğini artırmak için paydaşlarla iş birliği içinde olacağız. Sporcu sağlığı ve destek ekipleri oluşturacağız. Altyapıda gelişim kampları düzenleyeceğiz. 4 yıllık 'Olimpiyat Master Planı' oluşturacağız. Yeni trap, skeet ve havalı ateşli poligonlarının yapılmasını sağlayacağız ve poligonların onarımını yapacağız. Ülkemizde uluslararası yarışma ve kamp düzenlenmesini sağlayacağız. Uluslararası başarıların artırılması için bu konuda idari ve mali önlemler alacağız." (DHA)
Haberle ilgili daha fazlası:#Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü#Spor#Haber

66f56ccad8586ac5a804b39c.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri