Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Üye Günlüğü Mutluluğun Denklemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ngm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
🕒 Konu sahibi 21 dakika önce aktifti
Konuyu okuyanlar
3 dk
0 active
Üye Günlüğü Mutluluğun Denklemi

ngm

Education Member
Eğitim Editörü
Herkes saadeti başka bir yerde arıyor. Kimisi onu başarıya, kimisi alkışa, kimisi de başkalarının onayına indirgemek istiyor. Oysa insanın huzuru tek bir sebebe sığacak kadar dar değildir.

Benim saadetim; zihnimi yormayan ilişkilerde, kendim olabildiğim ortamlarda ve içimi hafifleten insanlardadır. Az ama sahici dostluklarda, gösterişten uzak bir yaşamda, öğrenmeye devam edebilmekte ve sade kalabilmektedir.

İnsanların ekseriyeti, mutluluğu sahip olunanlarla ölçüyor. Oysa insanı gerçekten zenginleştiren şey, neyi biriktirdiği değil; neyi hayatından çıkarabildiğidir. Çünkü bazen huzur, kazanmakta değil, fazlalıklardan vazgeçebilmektedir.

Saadetin bir denklemi varsa, benim için sonucu şudur: Az beklenti, çok şükür; gösterişten uzak bir hayat ve temiz bir vicdan. Geri kalan her şey, bu denklemin etrafında şekillenen ayrıntılardır.

𝓿𝓵𝓭𝓷𝓓...

• Beğendim
Tepkiler: DT
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri