• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

NBA'de Gecenin Sonuçları: Onuralp Bitim'den kariyer maçı! Chicago Bulls yenildi...

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Basketbol kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan NBA'de Gecenin Sonuçları: Onuralp Bitim'den kariyer maçı! Chicago Bulls yenildi... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 153 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Basketbol
Konu Başlığı NBA'de Gecenin Sonuçları: Onuralp Bitim'den kariyer maçı! Chicago Bulls yenildi...
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) normal sezon 6 maçla devam etti.
Haberin DevamıMilli basketbolcu Onuralp Bitim'in formasını giydiği Doğu Konferansı ekibi Chicago Bulls, konuk ettiği Batı Konferansı temsilcisi Dallas Mavericks'e 127-92'lik skorla yenildi.37. galibiyetini kazanan Mavericks'te Luka Doncic 27 sayı, 12 ribaund, 14 asistle üst üste 7. kez triple-double yaptı.Konuk takımda Dereck Lively 22 sayı, 7 ribaund, Daniel Gafford 20 sayı, 7 ribaund, Kyrie Irving de 14 sayıyla galibiyete katkı verdi.Bulls'ta ise 25 dakika parkede kalan milli basketbolcu Onuralp Bitim, 17 sayı, 5 ribaund, 1 asistle takımının en skorer ismi olurken, NBA kariyerinin de en iyi istatistiklerini elde etti.34. mağlubiyetini yaşayan ev sahibinde DeMar DeRozan 13 sayı, 2 ribaund, 2 asist, Nikola Vucevic 13 sayı, 6 ribaund, 2 asist, Coby White da 12 sayıyla oynadı.Haberin DevamıOnuralp Bitim, Dallas Mavericks karşısında takımının en skoreriydi! 🇹🇷

⏰ 25 dakika
🏀 17 sayı
💪 6 ribaund
🅰️ 1 asist
🎯 8/16 saha içi isabeti@OnuralpBitim— NBA Türkiye (@NBATurkiye) March 12, 2024 NBA'de gecenin toplu sonuçları şu şekilde:Detroit Pistons: 114 - Charlotte Hornets: 97
Cleveland Cavaliers: 111 - Phoenix Suns: 117
San Antonio Spurs: 102 - Golden State Warriors: 112
Chicago Bulls: 92 - Dallas Mavericks: 127
Denver Nuggets: 125 - Toronto Raptors: 119
Portland Trail Blazers: 99 - Boston Celtics: 121
Haberle ilgili daha fazlası:#Amerikan Basketbol Ligi#NBA#Onuralp Bitim

65f00c240c2a74973001b82c.jpg