Nihal Candan: Adliyede staj yapıyorum

• Konbuyu başlatan Didem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 53

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Nihal Candan: Adliyede staj yapıyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 53 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Nihal Candan: Adliyede staj yapıyorum
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

IFGT Vip üye
IFGT Puan
30
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2024 07:40NİHAL Candan, Armağan Çağlayan’ın YouTube programına konuk oldu.
Haberin DevamıDolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla yaklaşık 5 ay cezaevinde kalan ve anoreksiya nedeniyle 37 kiloya kadar düşmesi sonucu tahliye edilen sosyal medya fenomeni çarpıcı açıklamalar yaptı.Hukuk Fakültesi’nde okuyan Candan avukat olmak istediğini dile getirdi: “Şu anda Çağlayan Adliyesi’nde staj yapıyorum. Avukat olmak istiyorum. Davam da devam ediyor, 2-3 yıl sürebilir.”Candan, cezaevinde yaşadığı sağlık problemlerinden de bahsetti:“Halüsinasyon görmeye başladığımda çok iyiydi, orası biraz katlanılabilirdi. O yüzden aç kalmayı biraz uzun tutmuş olabilirim. Çünkü beden aç kalınca halüsinasyon görmeye başlıyor ve nerede olduğunuzu çok fark etmiyorsunuz. O mod da benim için çok iyiydi.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Nihal Candan#Armağan Çağlayan#Hukuk Fakültesi

67382251b8498a16bc8b4318.jpg