• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Nişanlı dehşeti... Yüzüne kafa attı kaskıyla darp etti

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Nişanlı dehşeti... Yüzüne kafa attı kaskıyla darp etti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Nişanlı dehşeti... Yüzüne kafa attı kaskıyla darp etti
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
Süper Moderatör

İtibar:

Gülseren KARAPINAR - Şevval CİNDİR / DHAOluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2025 07:00Hilal Çullu ve nişanlısı Y.B. Yalova’ya tatile gitti. Çullu ve nişanlısı arasında plajda dönüş planıyla ilgili tartışma çıktı. İddiaya göre, Y.B., tartışma sırasında önce motosikletinin kaskıyla Çullu’nun beline vurdu, daha sonra ‘Seni öldürürüm’ diyerek yüzüne kafa attı.
Haberin DevamıİSTANBUL’da yaşayan Hilal Çullu (20) ve nişanlısı Y.B. (21) ile 2 arkadaşı, Kurban Bayramı’nın 3’üncü günü 8 Haziran’da, tatil için Yalova’nın Çınarcık ilçesine gitti. Bayramın son günü, Çullu ve Y.B. arasında plajdaki gece kulübünde dönüş planıyla ilgili tartışma çıktı. Tartışma sırasında Y.B. motosiklet kaskıyla nişanlısının beline vurdu. Daha sonra Çullu’yu yumruklayan Y.B., “Seni öldürürüm” diyerek nişanlısının yüzüne kafa attı. Çullu kanlar içinde yere yığılıp bayıldı. Y.B. ise kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Burnu kırılan Çullu hastaneye götürüldü. Tedavisinin ardından ifade veren Çullu, Y.B.’den şikâyetçi oldu.‘GELMİYORSAN HAYATIMDA YOKSUN’Hilal Çullu yaşadıklarını şöyle anlattı: “Makyaj yaptım diye ufak tartışma yaşanmıştı. Akşama doğru olay yerine geçtik. Her şey iyiydi. Bir problem yoktu. Biz kız arkadaşımla beraber markete gidip kendimize bir şeyler aldık. Konser alanına geçtik. Daha sonra dönüş için plan yapmışlar. Gece orada kalacaktık çünkü arabalı vapurla gitmiştik. Vapur yoktu. Kalacak yer de sıkıntılıydı biraz bayram günü olduğu için. Yer kalmayabilirdi. O yüzden kesin bir şey konuşmamıştık. Gitme kararı verdik. Biz de döndük dedik ki, ‘Siz neden plan değişikliği yaptınız? Biz de varız’. Bizim üzerimiz müsait değildi. Üzerimizdeki kıyafetler de ince ve kısaydı. Gece motor yolculuğu yapabilecek derecede değildik. Biz ‘Neden kendi kendinize karar verdiniz? Üzerlerimiz ince, eşyalarımız ağır, kendimiz dönemeyiz. Gece burada kalalım, sabah dediğimiz gibi yola çıkarız’ dediğimizde nişanlım olan şahıs agresifleşti, sinirlendi, ‘Ben gidiyorum. Gelmek isteyen gelir, gelmek istemeyen gelmez, gelmiyorsan hayatımda yoksun’ deyip argo sözler kullandı. Ve giderken kaskıyla bel boşluğuma doğru vurdu.Haberin DevamıSonra o çıktı, arkasından diğer erkek arkadaşım da onu sakinleştirmeye çıktı. Daha sonra tekrar geldiler. Sonrasında yine aynı muhabbet konuşulurken ben bu sefer dedim ki ‘Sen benimle bu şekilde konuşamazsın. Kimsin de benimle bu şekilde konuşuyorsun? Ben senin nişanlınım. Benimle böyle konuşmaya hakkın yok’ dedim. Çok sinirlendi.Haberin Devamı‘SENİ ÖLDÜRÜRÜM, DEDİ VE KAFA ATTI’Yanaklarımdan sıkarak ‘Seni öldürürüm’ dedi. Ben de ‘Sen kimsin beni öldüreceksin’ dedim. Daha sonrasında zaten kafa atıldı burnuma. Ondan sonrası bende yok. Arkadaşlarımdan ve olay yerindekilerden duyduğum kadarıyla benim için ‘düştü’ denilmiş orada. Bilincim açıldığında direkt ifadeye götürüldüm. Götürüldüğümde kendisinin İstanbul’a dönmek için yola çıktığını öğrendim. Jandarma geri çağırmak için aradığında, nişanlım ‘Osmangazi Köprüsü’ndeyim, şu an yoldayım’ dedi. Ben de dedim ki jandarmaya, ‘Böyle bir şey nasıl olabiliyor? Beni darp etmiş, nasıl yolda olabiliyor?’ Daha sonrasında zaten ondan hiçbir haber almadım. Şikâyetçi oldum. Ben sadece diğer kadınlar gibi böyle olayın basitleştirilmesini, daha sonradan çok zarar görmeyi istemiyorum. Asla geri dönmeyeceğim. Uzaklaştırma kararını bekliyorum. Bir annem bir ben bir de kardeşim varız. Başımızda bir baba olmadığı için daha az korunaklı hissediyorum açıkçası kendimi.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Hilal Çullu#Yalova#Kadına Şiddet

6851fb3a384d5523b44e9c35.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri