• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Nur Sürer: Yoksulduk ama neşeliydik

• Konbuyu başlatan Didem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 45

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Nur Sürer: Yoksulduk ama neşeliydik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 45 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Nur Sürer: Yoksulduk ama neşeliydik
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2024 11:52Nur Sürer, Ahmet Mümtaz Taylan’ın “Empati” programına konuk oldu.
Haberin DevamıUsta oyuncu, yoksul bir aileden geldiğini söyledi: “Yoksulduk ama daha neşeliydik. Muzun tadını bilmeyen biriydim ben. İlkokulu Çocuk Esirgeme Kurumu’ndaki çocukların gittiği bir okulda okudum. Yoksulluğun izi kalıyor, geçmiyor. Annem çalışan bir kadındı, babam çalışmazdı. Babam, ilkokula başladığım sene hayatımızdan çıktı. 4 kardeş ve annemle kaldık. Annemin okuma yazması yoktu ama bizi büyüttü. Cesur bir kadındı. Babasız büyüyen bir çocuk olarak ‘Keşke babam olsaydı’ diye düşünürüm hep.”Sürer ayrıca hep çıkıntı bir çocuk olduğunu da açıkladı. Nur Sürer oyunculuğu ile ilgili de şunları söyledi: “Şanslı bir oyuncuyum. Yeşilçam’ı ucundan yakaladım. Çok iyi yönetmenlerle çalışıp çok şey öğrendim hepsinden.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Nur Sürer#Ahmet Mümtaz Taylan#Empati

67404611c8198272f9df73ec.jpg

Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2024 11:52Nur Sürer, Ahmet Mümtaz Taylan’ın “Empati” programına konuk oldu.
Haberin DevamıUsta oyuncu, yoksul bir aileden geldiğini söyledi: “Yoksulduk ama daha neşeliydik. Muzun tadını bilmeyen biriydim ben. İlkokulu Çocuk Esirgeme Kurumu’ndaki çocukların gittiği bir okulda okudum. Yoksulluğun izi kalıyor, geçmiyor. Annem çalışan bir kadındı, babam çalışmazdı. Babam, ilkokula başladığım sene hayatımızdan çıktı. 4 kardeş ve annemle kaldık. Annemin okuma yazması yoktu ama bizi büyüttü. Cesur bir kadındı. Babasız büyüyen bir çocuk olarak ‘Keşke babam olsaydı’ diye düşünürüm hep.”Sürer ayrıca hep çıkıntı bir çocuk olduğunu da açıkladı. Nur Sürer oyunculuğu ile ilgili de şunları söyledi: “Şanslı bir oyuncuyum. Yeşilçam’ı ucundan yakaladım. Çok iyi yönetmenlerle çalışıp çok şey öğrendim hepsinden.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Nur Sürer#Ahmet Mümtaz Taylan#Empati

6740462cc8198272f9df73ee.jpg

Geri
Üst Alt