• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

O gün hayatım değişti

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan O gün hayatım değişti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 193 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı O gün hayatım değişti
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Aydilge, Dream Türk TV’nin sevilen programı ‘Müzik Evi’ne konuk oldu.
Haberin DevamıŞarkıcı, Emel Yalçın ve Sertaç Akkaya’nın sunduğu programda eşi Utku Barış Andaç’la nasıl tanıştığını anlattı:

“Bir gün sinemada, film öncesi yayınlanan reklamlarda Utku’yu gördüm. ‘Ne kadar yakışıklı bir kemancı’ dedim. Aradan 3 ay geçti. Orkestrama kemancı arıyorken Utku’nun adı geldi ama ne gelme! ‘Ukaladır’, ‘Soğuktur’ denildi. Tabii reklamdaki kişi olduğunu bilmiyordum. Sonra toplantı ayarladık. Görüşmeye geldiği gün hayatım değişti.”

Çocukluğundan da söz eden Aydilge, prematüre (erken doğum) bebek olduğunu ve bu yüzden ciddi sağlık sorunları yaşadığını anlattı:“Ciğerlerim çok gelişmemişti. Etrafta ‘Nefes istiyorum, hava verin’ diye dolaşıyordum.
O yüzden hayatın kıymetini biliyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Aydilge#Utku Barış Andaç#Gazetehaberleri

662752d21314b85b92fb2c60.jpg

Aydilge, Dream Türk TV’nin sevilen programı ‘Müzik Evi’ne konuk oldu.
Haberin DevamıŞarkıcı, Emel Yalçın ve Sertaç Akkaya’nın sunduğu programda eşi Utku Barış Andaç’la nasıl tanıştığını anlattı:

“Bir gün sinemada, film öncesi yayınlanan reklamlarda Utku’yu gördüm. ‘Ne kadar yakışıklı bir kemancı’ dedim. Aradan 3 ay geçti. Orkestrama kemancı arıyorken Utku’nun adı geldi ama ne gelme! ‘Ukaladır’, ‘Soğuktur’ denildi. Tabii reklamdaki kişi olduğunu bilmiyordum. Sonra toplantı ayarladık. Görüşmeye geldiği gün hayatım değişti.”

Çocukluğundan da söz eden Aydilge, prematüre (erken doğum) bebek olduğunu ve bu yüzden ciddi sağlık sorunları yaşadığını anlattı:“Ciğerlerim çok gelişmemişti. Etrafta ‘Nefes istiyorum, hava verin’ diye dolaşıyordum.
O yüzden hayatın kıymetini biliyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Aydilge#Utku Barış Andaç#Gazetehaberleri

662752db1314b85b92fb2c62.jpg