Okan Buruk'tan Erden Timur'dan veda: Şampiyonlukları mutlulukla hatırlayacağım

• Konbuyu başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 187

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Okan Buruk'tan Erden Timur'dan veda: Şampiyonlukları mutlulukla hatırlayacağım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 187 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Okan Buruk'tan Erden Timur'dan veda: Şampiyonlukları mutlulukla hatırlayacağım
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Erden Timur'a veda etti...
Haberin DevamıGalatasaray'da Başkanvekili Erden Timur, bugün görevinden ayrıldığını resmen açıkladı.

Timur'la son iki sezonda mesai yapan teknik direktör Okan Buruk duygusal bir paylaşım yaptı.

Okan Buruk, Erden Timur'a veda paylaşımında, "İki sene boyunca beraber yaşadığımız tüm güzel anları ve kazandığımız şampiyonlukları daima mutlulukla hatırlayacağım..." ifadelerini kullandı.Gözden KaçmasınSon dakika: Erden Timur, Galatasaray'daki görevinden ayrıldığını açıkladı! 'Kan kustum, kızılcık şerbeti içtim' | 'Tutunacak bir dalım kalmadı'Haberi Görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Okan Buruk#Erden Timur

665f29965e5f3919c4bbd5af.jpg

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Erden Timur'a veda etti...
Haberin DevamıGalatasaray'da Başkanvekili Erden Timur, bugün görevinden ayrıldığını resmen açıkladı.

Timur'la son iki sezonda mesai yapan teknik direktör Okan Buruk duygusal bir paylaşım yaptı.

Okan Buruk, Erden Timur'a veda paylaşımında, "İki sene boyunca beraber yaşadığımız tüm güzel anları ve kazandığımız şampiyonlukları daima mutlulukla hatırlayacağım..." ifadelerini kullandı.Gözden KaçmasınSon dakika: Erden Timur, Galatasaray'daki görevinden ayrıldığını açıkladı! 'Kan kustum, kızılcık şerbeti içtim' | 'Tutunacak bir dalım kalmadı'Haberi Görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Okan Buruk#Erden Timur

665ec9cef67e4b55220534a4.jpg