• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Okan Buruk'tan Muslera ve Mertens'e duygusal veda!

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Okan Buruk'tan Muslera ve Mertens'e duygusal veda! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Okan Buruk'tan Muslera ve Mertens'e duygusal veda!
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2025 23:50Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 2-0 kazandıkları Başakşehir maçının ardından son maçına çıkan Dries Mertens ve Fernando Muslera hakkında açıklamalarda bulundu.
Haberin DevamıSüper Lig'in 38. ve son haftasında sahasında Başakşehir'i 2-0 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, takıma veda eden Muslera ve Mertens hakkında duygusal sözler sarf etti."MUHTEŞEM BİR VEDA OLDU"Karşılaşmanın ardından kupa töreni düzenleyen Galatasaray'da okan Buruk, "2 haftadır gözümüz yaşlı. Muhteşem bir veda oldu. Galatasaray taraftarlarına teşekkür etmek istiyorum. Onları çok güzel bir şekilde uğurladılar. Mertens'e ve Muslera'ya binlerce kez teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.Gözden KaçmasınGalatasaray 25. şampiyonluğunu evinde kutladı! Fernando Muslera taraftara Türkçe seslendiHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Okan Buruk#Dries Mertens#Fernando Muslera

683a1a083e0daf2b5359f763.jpg

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2025 23:50Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 2-0 kazandıkları Başakşehir maçının ardından son maçına çıkan Dries Mertens ve Fernando Muslera hakkında açıklamalarda bulundu.
Haberin DevamıSüper Lig'in 38. ve son haftasında sahasında Başakşehir'i 2-0 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, takıma veda eden Muslera ve Mertens hakkında duygusal sözler sarf etti."MUHTEŞEM BİR VEDA OLDU"Karşılaşmanın ardından kupa töreni düzenleyen Galatasaray'da okan Buruk, "2 haftadır gözümüz yaşlı. Muhteşem bir veda oldu. Galatasaray taraftarlarına teşekkür etmek istiyorum. Onları çok güzel bir şekilde uğurladılar. Mertens'e ve Muslera'ya binlerce kez teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.Gözden KaçmasınGalatasaray 25. şampiyonluğunu evinde kutladı! Fernando Muslera taraftara Türkçe seslendiHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Okan Buruk#Dries Mertens#Fernando Muslera

683a0aef3e0daf2b5359f722.jpg

Geri
Üst Alt