• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Otomobil sürücüsüne ‘kask' cezası geldi! Gerçek bambaşka çıktı

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Otomobil sürücüsüne ‘kask' cezası geldi! Gerçek bambaşka çıktı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Otomobil sürücüsüne ‘kask' cezası geldi! Gerçek bambaşka çıktı
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
Süper Moderatör

İtibar:

İHAOluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2025 10:03Adana'da bir kişi, otomobil kullandığı sırada kask takmadığı için uygulanan 993 liralık para cezası ödedi. Cezaya itiraz eden vatandaş, gerçeği öğrenince şoke oldu.
Haberin Devamı Otomobil sürücüsü Emin Mığı, hiç beklemediği bir trafik cezasıyla karşı karşıya kaldı. İşten çıkıp evine vardıktan saatler sonra cep telefonuna gelen bildirimle şoke olan Mığı, kask takmadığı gerekçesiyle 993 lira para cezası kesildiğini öğrendi. Ancak olayın ilginç tarafı, Mığı'nın o gün motosiklet değil otomobil kullandığıydı.OTOMOBİLDE KASK CEZASI ŞOKE ETTİ49 yaşındaki muhasebeci Emin Mığı, yaşadığı şaşkınlığı şu sözlerle anlattı: "İşyerime geldim, tebligat geldiğini gördüm. 993 TL ceza kesilmiş. İçeriğini açtığımda motosiklet üzerinde kask takmamaktan dolayı yazılmış bir ceza olduğunu fark ettim. Halbuki o gün motosiklet kullanmadım. Zaten otomobilimle evime gitmiştim. Ceza makbuzunda da arabamın plakası yer alıyordu."Haberin Devamı"ARTIK ARACIMDA KASK TAKACAĞIM”Emin Mığı, hatalı cezayı ödediğini ve ardından itirazda bulunduğunu belirtti: "Bir karışıklık olduğu belliydi ama cezayı ödedim. Sonra itiraz ettim. İlgili kişiler bana ulaştı, aslında plakasıyla oynanmış bir motosikletin cezasının benim aracıma yazıldığını söylediler. Yani ceza yanlışlıkla bana kesilmiş. Aracın otomobil olduğu açıkça yazıyor ama yine de k
Haberle ilgili daha fazlası:#Otomobil#Kask Cezası#Trafik Cezası

684a7ba1382339c6a070aa56.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Geri
Üst Alt