• Merhaba IFGENTR'ye Hoş geldin. Türkiye'nin güncel IRC forum sitesi
    IFGENTR sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun, aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • IFGT Sponsor: Yeni gelmedik, Geri geldik! Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • IFGT Sponsor: Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

Otomobildeki vahşet! Hatice'yi boğarak katletmişti... Katilin cezası belli oldu

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 13

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Otomobildeki vahşet! Hatice'yi boğarak katletmişti... Katilin cezası belli oldu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Otomobildeki vahşet! Hatice'yi boğarak katletmişti... Katilin cezası belli oldu
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

IFGT Süper Moderatör
IFGT Puan
38
Konu Sahibi
Cezaevi'nden SEGBİS ile katıldığı duruşmada, Hatice Agcakale Buzlak'ın ailesini, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatıyla birlikte 4 kadın avukat savundu. Avukat Zuhal Önalan Asiltürk, cinayetin tasarlanarak işlendiğini belirtip, indirimsiz ceza isterken; sanık avukatı Timurhan Gül, müvekkilinin duruşmalardaki tavırlarının göz önünde bulundurularak indirim talebinde bulundu.İLGİLİ HABERHatice'nin cansız bedeni bagajda bulunmuştu! Katilin ifadesi kan dondurduHaberi görüntüleMahkeme başkanının son sözünü sorduğu tutuklu sanık Ali Osman Buzlak, öldürdüğü eşinin ailesine başsağlığı diledi. Savunmaların ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanığı 'Eşe ve kadına karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbete mahkum edip, herhangi bir indirim uygulamadı."BEN KADINLARIN SESİ OLACAĞIM DİYORDU"Duruşma sonrası konuşan Hatice Agcakale Buzlak'ın annesi Emine Gürgen, "Kesinlikle adalete güveniyorum. Hakimlere, savcılara herkese teşekkür ediyorum. Benim çocuğum öldürülmeyi hak etmedi. Bir anne, bu kadar acıyı hak etmedi. Hiçbir anne de hak etmez. Haticeler ölmesin, lütfen sahip çıkalım. Hak ettiği cezayı aldı ama yine bu hak ettiği ceza değil. Benim çocuğum toprak altında, o nefes alıyor. Hatice, Sosyal Hizmet okuyordu. Şiddet Önleme Merkezi'nde staj yapıyordu. 'Ben kadınların sesi olacağım' diyordu. Mesleğini de çok seviyordu. Ama mesleğe konu oldu. Çok zor bir durum" diye konuştu.Haberin Devamı"BİR NEBZE OLSUN TESELLİ OLDUK"Hatice Agcakale Buzlak'ın avukat teyzesi Meryem Gürgen ise şunları söyledi:"Hakimlerimiz kararlarını verdiler. Adil bir yargılama oldu. Mevcut kanunlarımız ile ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası. Tabii ki acımızı dindirmiyor. Bir nebze olsun hafifliyor ama kızımız geri gelmiyor. Ne diyelim? Söylenecek çok da bir şey olmuyor. Bir başkasının canı yanamasın diye biz bu mücadeleyi veriyoruz. Bizim canımız yandı, hiçbir şekilde de geri gelmiyor. Toparlayamayacağız biz bunu ama olsun yine de mevcut kararla bir nebze olsun teselli olduk."İLGİLİ HABERHatice'yi katledip bagajda taşımıştı! Cani koca, cinayet sonrası video çekip bunları söylemişHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Erzurum#Kadın Cinayeti #Ağırlaştırılmış Müebbet

690b30c01d6f7e0b0a8d9309.jpg

68df8f52dc6b8ba56cbf1855.jpg

68cd16d7f24e41cd44001f8d.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri