• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Oyuncu Zerrin Arbaş: Babamla görüşmemi istemediler

• Konbuyu başlatan Didem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 109

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Oyuncu Zerrin Arbaş: Babamla görüşmemi istemediler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 109 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Oyuncu Zerrin Arbaş: Babamla görüşmemi istemediler
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2024 12:30Türk sinemasının usta oyuncularından Zerrin Arbaş, Hülya Koçyiğit’in sunduğu “Film Gibi Hayatlar” programına konuk oldu.
Haberin Devamı Paris’te dünyaya gelen ve doğumu sırasında annesini yitirdiği için anneannesi ve dedesi tarafından büyütülen Zerrin Arbaş, “Onlar da kızlarını kaybettikleri için beni kendi kızları yerine koydular. Her zaman üzerime titrediler, ben annesizliği tatmadım”
diye konuştu.Ressam olan babası Avni Arbaş’la 20’li yaşlarına kadar görüşmediğini dile getiren sanatçı, “Anneannem ve büyük babam, babamla görüşmemi istemediler. Küçükken gittiğimiz Avrupa seyahatinde Paris’e bile uğramadık. Babamla görüşüp, onunla kalacağımdan korktular” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Zerrin Arbaş#Hülya Koçyiğit#Film Gibi Hayatlar

671e084f610f1b5b369c3485.jpg

Geri
Üst Alt