Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Özel okullara kıyafet ayarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Özel okullara kıyafet ayarı

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
EĞİTİM SERVİSİOluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2025 07:00Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) yeni mevzuatı doğrultusunda özel okullardaki öğrencilerin formaları, devlet okullarındaki uygulamada olduğu gibi veliye ek mali yük getirmeyecek şekilde serbest piyasa koşullarından temin edilebilecek.
Haberin DevamıResmi Gazete’de yayımlanan ilgili yönetmeliklere göre öğrencilerin kıyafetlerinin temininde velilere mali yük getirmeyecek kriterler esas olacak.VELİLER İSTEDİĞİ YERDEN ALACAKVelilere öğrenci kıyafetlerini elektronik ticaret platformu üzerinden almaları için dayatmaya müsaade edilmeyecek, serbest piyasa koşullarında kıyafetleri istedikleri yerden alabilecekler. Özel gün, hafta ve kutlamalarda, faaliyetlerde kullanılmak üzere mali yük getirecek özel kıyafetler de alınmayacak. Okul müdürlüğü tarafından belirlenecek kıyafette özel işaret, baskı ve desen gibi kısıtlamalar yer almayacak. Okul armaları, formaların üzerine işlenerek üretilemeyecek.Okul kıyafeti görseli, okulun internet sitesinde yayınlanacak ve kıyafet değişikliği 4 eğitim öğretim yılı boyunca yapılmayacak.
Haberle ilgili daha fazlası:#Özel Okul#Kıyafet#Resmi Gazete

6793f8e22218090528485159.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri