• 🔊 Sponsor - Bu alana reklam verebilirsiniz. Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ 📌
  • 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Özel’den emekli ve mülakat mitingleri

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 41

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Özel’den emekli ve mülakat mitingleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 41 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Özel’den emekli ve mülakat mitingleri
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

IFGT Süper Moderatör
IFGT Puan
38
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhuriyet Gazetesi’nin dün akşam Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde düzenlenen 100. yıl kutlamasında yaptığı açıklamada emeklilerden sonra atanamayan öğretmenler ve mülakat mağdurları için de miting düzenleyeceklerini söyledi.
Haberin Devamı26 Mayıs’ta Ankara’da emekli mitingi yapacaklarını duyuran Özel dün de, atanamayan öğretmenlerle mülakat mağdurlarını 18 Mayıs’ta İstanbul Saraçhane’de düzenleyecekleri mitinge davet etti. Özel “Bir büyük mücadelenin ateşini hep birlikte yakacağız” dedi. EĞİTİM-İŞ’TEN ZİYARETCHP Lideri Özgür Özel, dün Eğitim-İş Genel Başkanı Kadem Özbay ve heyetini kabul etti. Özel’e CHP Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş da eşlik etti.
Haberle ilgili daha fazlası:#Özgür Özel#Ankara#Emekli Mitingi

663be983a91b4956eb750990.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/