• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Özlem Savaş: Yeşilçam oyuncularına yer verilmiyor

• Konbuyu başlatan Didem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 69

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Özlem Savaş: Yeşilçam oyuncularına yer verilmiyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 69 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Özlem Savaş: Yeşilçam oyuncularına yer verilmiyor
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2024 09:37Özlem Savaş önceki gün arkadaşı ile Nişantaşı City’s çıkışı görüntülendi.
Haberin DevamıOyuncu, “Mezoterapi yaptırdım. Sadece küçük dolgular yapıyorum. Gençleşmek niyetinde değil, sağlıklı olma niyetindeyim. Bu sezonda ekranda olacağım” dedi.Savaş, Yeşilçam oyuncularının sektörde olmaması hakkında şunları söyledi: “Yeşilçam oyuncularına yer verilmiyor. Ama onların da uğraşması lazım.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Özlem Savaş#Nişantaşı#Yeşilçam

66e13ab54f063a9b8326bbf6.jpg

Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2024 09:37Özlem Savaş önceki gün arkadaşı ile Nişantaşı City’s çıkışı görüntülendi.
Haberin DevamıOyuncu, “Mezoterapi yaptırdım. Sadece küçük dolgular yapıyorum. Gençleşmek niyetinde değil, sağlıklı olma niyetindeyim. Bu sezonda ekranda olacağım” dedi.Savaş, Yeşilçam oyuncularının sektörde olmaması hakkında şunları söyledi: “Yeşilçam oyuncularına yer verilmiyor. Ama onların da uğraşması lazım.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Özlem Savaş#Nişantaşı#Yeşilçam

66e13abd4f063a9b8326bbf8.jpg

Geri
Üst Alt