Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Park yeri kavgasında apartman yöneticisini öldürmüştü! İfadesi ortaya çıktı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sedh

Elmas üye
Konu Sahibi
Leyla YILDIZ/ İSTANBUL, (DHAOluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2024 14:30İstanbul Ataşehir'de esnaf ile apartman yöneticisini arasında çıkan park kavgasında Eyüp Demirtaş’ı, silahla vurarak öldüren şüpheli Sadık U. tutuklandı. Sadık U. ifadesinde, 'Daha önce husumetimiz de vardı. Komşumuzla çay içiyordum, dışarı çıktım. Şahıs da uyuşturucu etkisinden kaynaklı normal değildi. İki kurşun yedi ayaklarından. Durdurmak amacıyla ateş ettim.' şeklinde konuştu.
Haberin DevamıAtaşehir Küçükbakkalköy Mahallesi Fırın Caddesi’nde 19 Aralık Perşembe günü terzi esnafı Sadık U. (68) ile bulunduğu binanın apartman yöneticisi Eyüp Demirtaş (62), park yeri nedeniyle aralarında tartışma çıktı.Eyüp Demirtaş cadde üzerinde ilerlerken, Sadık U. tarafından silah ile kasığından ve kafasından vurularak öldürüldü. Demirtaş'ı silahla vurup ölümüne neden olduğu gerekçesi ile gözaltına alınan şüpheli Sadık U, savcılıkça ifadesi alındıktan sonra nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.‘İKİ KURŞUN YEDİ AYAKLARINDAN'Şüpheli hakimlikteki sorgusunda, “kendimi korumak amaçlı yaptım. Daha önce husumetimiz de vardı. Komşumuzla çay içiyordum, dışarı çıktım. Şahıs da uyuşturucu etkisinden kaynaklı normal değildi. İki kurşun yedi ayaklarından. Durdurmak amacıyla ateş ettim.Haberin DevamıDevamlı şahıs bıçak taşırdı. Beni de tehdit ederdi’ dedi. Şüpheli Sadık U, sorgusunun ardından ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklandı.
Haberle ilgili daha fazlası:#İSTANBUL#Ataşehir#Polis

676555594c39255d0d8322bb.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri