• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Paşinyan 5 günlük küfür molası istedi

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde Hera tarafından oluşturulan Paşinyan 5 günlük küfür molası istedi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı Paşinyan 5 günlük küfür molası istedi
Konbuyu başlatan Hera
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hera

Hera

Gümüş Üye

İtibar:

Nerdun HACIOĞLUOluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2025 07:00Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, 1 Temmuz tarihinden itibaren 5 gün boyunca Ermenistan siyasetinde küfürlü konuşmaya ara verilmesini önerdi.
Haberin DevamıSon günlerde özellikle Başbakanla ile kilise arasındaki atışmalar doruğa çıkarak argo söylemlere yol açmıştı. Dün Facebook hesabından kilise ve muhalefete çağrı yapan Paşinyan, “Benim önerim var. 1 Temmuz tarihinden itibaren 5 gün boyunca kimse ulu ortada, kamuya açık ortamda küfürlü ifadeler kullanmasın. Şahsen ben getirdiğim öneriye uyacağıma dair söz veriyorum. Umarım karşı taraf da moratoryuma katılır” notunu düştü. Ermenistan’da Paşinyan’ın hafta başında ilan ettiği önlenen darbe girişimi iddialarının ardından gerilim hat safhaya ulaşmıştı. Ermeni Kilisesi Patriği II. Garegin Başbakanın Müslüman olduğu imasında bulunarak “Bildiğim kadarıyla Paşinyan sünnetli” demişti.Patriğe yanıt veren Başbakan “Yanıma gelsin sünnetli olup olmadığını kendisine göstermeye hazırım” demişti. Öte yandan komployla ilgili tutuklanan iki rahip Bagrat Galstanyan ve Mikail Acapahayan Ermenistan’da darbe planı hazırlamakla suçlanıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:#Ermenistan#Paşinyan#Nikol Paşinyan

68607025e311d0f37f68a922.jpg

5aaa450b7af5073da037b93e.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Geri
Üst Alt