Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Patlayan fabrikaya polis tedbiri: Yaklaşmak yasak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Patlayan fabrikaya polis tedbiri: Yaklaşmak yasak

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
DHAOluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2024 07:00Oba Makarna’ya ait fabrikadaki patlamanın ikinci gününde polis ekipleri bir başka patlama riskine karşı bölgeye girişlere izin vermedi.
Haberin DevamıSakarya Hendek’teki Oba Makarna’ya ait fabrikanın yükleme alanı ve değirmenin bulunduğu bölümde, önceki gün 13.00 sıralarında patlama oldu. İlk belirlemelere göre silolardaki gaz sıkışması nedeniyle yaşanan patlamayla birlikte yangın çıktı. Patlamada Mesut Simay (27) adlı işçi hayatını kaybederken, 6’sı ağır, 30 kişi yaralandı. Yangın ekiplerin çalışmaları sonucu aynı gün akşam saatlerinde kontrol altına alındı. Polis ekipleri, patlama riskine karşı bölgeye girişlere ise izin vermiyor, fabrikanın yakınına görevliler harici kimse yaklaştırılmıyor. Yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı sağlık ekipleri de bölgede hazır bekliyor. Yaralılardan 16’sı ise hastaneden taburcu edildi.YAŞADIĞI DEHŞETİ ANLATTIYaralı işçilerden Ahmet Dedecan (44), fabrikada 4 yıldır çalıştığını belirterek, “O basınç beni masanın altına attı. Dizlerimin üzerinde makineye doğru gittim, oraya biraz uzandım. Her taraftan alevler, dumanlar geliyordu. Sonra ‘Yukarı çıkayım’ dedim. Ama baktım yukarısı duman altında. Aşağı indim, merdivenler hariç yan taraf komple patlamış şekildeydi. Ufak bir aralık vardı. O aralıktan aşağıya indim. Sonra bir tane cayır cayır yanan kamyon vardı, o patladı. Biraz daha yürüyüp kendimi yere bıraktım. Sonra 2 kişi beni çıkardı” dedi.Haberin DevamıFabrikada daha önce yangın ya da benzer bir durum olup olmadığı sorusunu da yanıtlayan Dedecan, “İlk kez oldu” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Oba Makarna#Fabrika#Patlama

66e8a59c4c1697b6eceee638.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri