Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Polis memuru, ailesinden 5 kişiyi öldürmüştü! 8 yıl önce böyle haber olmuş: Vicdanen çok rahatladım... Vahşette kan donduran ayrıntılar ortaya çıktı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Polis memuru, ailesinden 5 kişiyi öldürmüştü! 8 yıl önce böyle haber olmuş: Vicdanen çok rahatladım... Vahşette kan donduran ayrıntılar ortaya çıktı

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
İHAOluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2025 10:16Adana ve Mersin'in Tarsus ilçesinde ailesinden 5 kişiyi öldüren polis memurunun 2017 yılında yolda gördüğü yaralı güvercini kurtarıp, "Vicdanen çok rahatladım" dediği öğrenildi. Öte yandan ailesini katleden Mehmet Tehçi'nin 15 yaşındaki oğlu Ökkeş Berk Tehçi'nin, yakın arkadaşını kaybettikten sonra psikolojisinin bozulduğu ve bunun ardından intihar ettiği öğrenildi. Polis memuru Tehçi'nin karısını dün sabah oğlunun intihar ettiği odada öldürdüğü ortaya çıktı.
Haberin DevamıMersin'in Tarsus ilçesinde devriye ekiplerinde görevli 19 yıllık polis memuru Mehmet Tehçi (44), dün önce eşi Ferdane Tehçi'yi (37) evinde boğarak öldürmüştü. Ardından Adana'ya gelerek kayınbabası Yusuf (66), kaynanası Hüsne (61) ve halası Semiha Tehçi'yi (51) bıçaklayarak öldürdü.Daha sonra da etüt merkezinde matematik öğretmeni olan Fatih İsmail Tehçi'yi tabanca ile vurarak öldürmüş, ormanlık alana atmıştı.Gözden KaçmasınAdana'da korkunç olay! Her şeyi planlamış! Eşi ve 4 akrabasını öldürdüHaberi görüntüleYARALI BULUP TEDAVİ ETMİŞKendi ailesinden 5 kişiyi gözünü kırpmadan öldüren polis memuru Tehçi'nin 2017 yılında Mersin'in Tarsus ilçesinde görev esnasında yol kenarında yaralı güvercin bulduğu ve onu ekip aracına alıp polis merkezine getirerek tedavi ettiği ortaya çıktı.Haberin DevamıGÜVERCİNİ KURTARDIĞI İÇİN "VİCDANEN ÇOK RAHATLADIM" DEMİŞMehmet Tehçi, o dönem gazetecilere yaptığı açıklamada, "Yolun kenarında bir güvercin gördük. Yanına gidince uçamadığını fark ettik. Onu incitmeden içeriye aldım. Karnını doyurduktan sonra kanadından yaralı olduğunu gördük.Antibiyotik krem ile yaklaşık 10 dakika ovaladıktan sonra güvercin kendine gelmeye başladı. Yaklaşık yarım saatten sonra güvercinin polis merkezinin yanında bir ağacın üzerine bıraktık. Oradan da uçtu. Vicdanen çok rahatladım" diye konuşmuştu.TEHÇİ'NİN OĞLU BEYLİK TABANCASIYLA EVDE İNTİHAR ETMİŞHaberin DevamıMehmet Tehçi'nin 3 çocuğu olduğu, bunlardan 15 yaşındaki Ökkeş Berk Tehçi'nin 2024 yılı Ağustos ayında Mersin'in Tarsus ilçesinde babasının beylik tabancasıyla intihar ettiği öğrenildi. Çocuğun çok yakın bir erkek arkadaşının hayatını kaybettiği, bu nedenle bunalıma girip psikolojisinin bozulduğu ve intihar ettiği öne sürüldü.OĞLUNUN İNTİHAR ETTİĞİ ODADA KARISINI BOĞDUPolis memuru Tehçi'nin karısını dün sabah oğlunun intihar ettiği odada öldürdüğü öğrenildi. Tehçi'nin eşini boğarak öldürürken neden oğlunun intihar ettiği odayı seçtiği polis tarafından da araştırılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:#Mersin#Polis Memuru#Aile Katliamı

6788b2ef3f01c4a7383fbf19.jpg

6788b2973f01c4a7383fbf07.jpg

6787acf5d6359c7241942fe8.jpg

6788b2973f01c4a7383fbf0f.jpg

6788b2973f01c4a7383fbf06.jpg

6788b2973f01c4a7383fbf12.jpg

6788b2973f01c4a7383fbf14.jpg

6788b9293f01c4a7383fbf2d.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri