Sponsor 🚀 VayBe.Net Sohbet Sunucumuza Ekip Arkadaşları ve Founder Aranıyor! 🚀
Merhaba Değerli Forum Sakinleri,
Sanal alemin köklü ve samimi ortamlarından biri olan VayBe.Net ailemizi büyütüyoruz! Sunucumuzu daha ileriye taşımak, eğlenceli ve güvenli bir sohbet ortamı sağlamak adına ekibimize yeni Ekip arkadaşları arıyoruz.
Eğer siz de yönetim süreçlerinde aktif rol almak, sunucu düzenini sağlamak ve harika bir ekibin parçası olmak istiyorsanız bu fırsat tam size göre!
Alım Yapılacak Pozisyonlar:
#Sohbet Founderi (Kanal yönetimi ve koordinasyonundan sorumlu olacak)
Sunucu Genel Yönetim ve Ekip Arkadaşları
Aradığımız Özellikler:
İletişim becerisi yüksek ve çözüm odaklı,
Ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek,
Sorumluluk sahibi ve aktif olabilecek çalışma arkadaşları.
Başvuru ve İletişim:
İlgilenen arkadaşlarımız sunucumuza giriş yaparak kanalımızda LaViNia veya guLbeseker nickleri ile doğrudan iletişime geçebilirler.
Kapımız, bu heyecana ortak olmak isteyen herkese açık!
Sunucu Adresi: VayBe.Net
Sanal alemin köklü ve samimi ortamlarından biri olan VayBe.Net ailemizi büyütüyoruz! Sunucumuzu daha ileriye taşımak, eğlenceli ve güvenli bir sohbet ortamı sağlamak adına ekibimize yeni Ekip arkadaşları arıyoruz.
Eğer siz de yönetim süreçlerinde aktif rol almak, sunucu düzenini sağlamak ve harika bir ekibin parçası olmak istiyorsanız bu fırsat tam size göre!
Alım Yapılacak Pozisyonlar:#Sohbet Founderi (Kanal yönetimi ve koordinasyonundan sorumlu olacak)
Sunucu Genel Yönetim ve Ekip Arkadaşları
Aradığımız Özellikler:İletişim becerisi yüksek ve çözüm odaklı,
Ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek,
Sorumluluk sahibi ve aktif olabilecek çalışma arkadaşları.
Başvuru ve İletişim:İlgilenen arkadaşlarımız sunucumuza giriş yaparak kanalımızda LaViNia veya guLbeseker nickleri ile doğrudan iletişime geçebilirler.
Kapımız, bu heyecana ortak olmak isteyen herkese açık!
Sunucu Adresi: VayBe.Net