Roland Sallai: Zorlukları severim, en doğru tercih Galatasaray’dı

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Roland Sallai: Zorlukları severim, en doğru tercih Galatasaray’dı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 148 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Roland Sallai: Zorlukları severim, en doğru tercih Galatasaray’dı
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2024 07:00Roland Sallai sarı kırmızılı takıma geliş sürecini bu sözlerle anlattı.
Haberin DevamıG.Saray’ın transferin son gününde kadrosuna kattığı Roland Sallai, sarı kırmızılıları terchi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Freiburg’da geçirdiği 6 yılın ardından kulüpte hak ettiği saygıyı görmediğini hissettiğini belirten Macar futbolcu “Sportif direktörle son bir görüşme yaptım ve ayrılmamı kolaylaştıracak cevaplar aldım” dedi.ELiMDEN GELENi YAPACAĞIMSallai, G.Saray gibi büyük bir kulübe geldiği için çok gururlu olduğunu belirtirken şöyle devam etti: “Gelişimim için mümkün olan en iyi kararı verdiğimi düşünüyorum. Buradaki gibi önemli oyuncularla gelişmek daha kolay. Zorluk olacak ama zorlukları severim. Bu adımı atmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Böyle yıldızlarla oynama şansı elde edecek kadar iyi bir oyuncu olduğumu kanıtlamak istiyorum.”Haberin DevamıGalatasaraylı Roland Sallai'nin Hollanda filelerine gönderdiği golpic.twitter.com/oTjlFofDys—Spor Arena (@sporarena) October11, 2024
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Roland Sallai#Süper Lig

6709a6a5fb404cfd2601793d.jpg