Rusya Devlet Başkanı Putin'den bayram kutlaması

• Konbuyu başlatan Hera
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 169

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde Hera tarafından oluşturulan Rusya Devlet Başkanı Putin'den bayram kutlaması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 169 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı Rusya Devlet Başkanı Putin'den bayram kutlaması
Konbuyu başlatan Hera
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hera

Hera

IFGT Silver üye
IFGT Puan
20
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya’da yaşayan Müslümanların Kurban Bayramı’nı kutladı.
Haberin DevamıRusya’daki Müslümanlar Kurban Bayramı’nı heyecan içinde kutlamaya başladı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’den de Rusya’daki Müslümanlar için Kurban Bayramı mesajı geldi.

Rusya’daki Müslümanların ülkesine sağladığı katkılara vurgu yapan Putin, "Rusya’daki Müslümanların Kurban Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum. Kurban Bayramı, insanların yakınlaşmasına, toplumda merhamet, adalet ve karşılıklı anlayış ideallerinin pekişmesine hizmet eder ve İslam’ın kalıcı manevi değerlerinin derinliğini açığa çıkarır. Ülkemizdeki Müslümanların hayatının kültür, eğitim ve aydınlanma alanlarındaki yeni girişimlerle zenginleşmesi sevindiricidir" dedi.

Putin mesajında, "Müslüman kuruluşlar aile kurumunun güçlendirilmesine, genç neslin vatanseverlik ruhuyla yetiştirilmesine büyük önem veriyor, özel askeri operasyona (Ukrayna’daki çatışmalara) katılanlara ve gazilerine, onların ailelerine ve yakınlarına etkili yardım sağlıyor. Ve elbette, halkımızın birleşmesine, Rusya’da uluslararası ve dinler arası diyaloğun gelişmesine katkıları önemlidir" ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Putin#Rusya#Bayram Kutlaması

666eaade006191da9574045f.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/