• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Rusya ve Ukrayna'dan karşılıklı saldırılar: İHA'lar Rus topraklarına girdi: Ukraynalıların eğitim merkezi vuruldu

• Konbuyu başlatan Hera
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 15

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde Hera tarafından oluşturulan Rusya ve Ukrayna'dan karşılıklı saldırılar: İHA'lar Rus topraklarına girdi: Ukraynalıların eğitim merkezi vuruldu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı Rusya ve Ukrayna'dan karşılıklı saldırılar: İHA'lar Rus topraklarına girdi: Ukraynalıların eğitim merkezi vuruldu
Konbuyu başlatan Hera
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hera

Hera

IFGT Silver üye
IFGT Puan
20
AAOluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2025 14:17Rusya ve Ukrayna, Moskova ile Washington arasındaki barış görüşmeleri yaklaşırken karşılıklı saldırılar düzenlemeye devam ediyor. Ukrayna ordusu, Rusya'nın bir askeri eğitim merkezine düzenlediği hava saldırısında 1 kişinin öldüğünü, 11 kişinin yaralandığını bildirdi. Rusya Savunma Bakanlığı ise Ukrayna'ya ait 38 insansız hava aracının (İHA), hava savunma sistemleri tarafından Rus bölgeleri üzerinde vurulduğunu kaydetti.
Haberin DevamıUkrayna Silahlı Kuvvetlerine ait Telegram hesabından yapılan yazılı açıklamaya göre, Rus ordusu bu gece ülkeye 4 balistik füzesi ve 48 adet insansız hava aracıyla (İHA) saldırdı.Hava savunma kuvvetlerince 36 İHA'nın imha edildiği kaydedilen açıklamada, 3 füze ve 12 İHA'nın 7 ayrı noktaya isabet ettiği belirtildi.Ukrayna Ordusu Kara Kuvvetlerinden yapılan yazılı açıklamada ise Rus güçlerinin 1 askeri eğitim sahasına hava saldırısı düzenlediği ifade edildi.Söz konusu saldırının Kara Kuvvetleri komutanlığına bağlı bir askeri eğitim merkezine yönelik gerçekleştirildiği aktarılan açıklamada, saldırı sonucu 1 kişinin öldüğü ve 11 kişinin yaralandığı duyuruldu.Haberin DevamıGözden KaçmasınTrump ve Putin toprak pazarlığı yapacak: Avrupa'dan sert tepki! Rusya'nın ateşkes şartları ortaya çıktıHaberi görüntüle UKRAYNA İHA'LARLA SALDIRDIRusya Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Ukrayna ordusunun İHA'larla Rus topraklarına saldırı düzenlediği bildirildi.Dün yerel saatle 23.50'den bugün 10.10'a kadar 38 İHA'nın hava savunma sistemlerince yok edildiği bilgisine yer verilen açıklamada, bunların Rostov, Stavropol, Ulyanovsk ve Belgorod bölgeleri ile Rusya'ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti üzerinde düşürüldüğü söylendi.Tataristan Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamada da bölgenin yoğun İHA saldırısına uğradığı belirtilerek, "Tüm İHA'lar sanayi tesislere yönlendirilmişti. Üretim süreci aksamadı, tüm işletmeler çalışmaya devam ediyor. Saldırı sonucu ölen ve yaralanan olmadı" denildi.Gözden KaçmasınPakistan'dan dünyayı dehşete düşürecek tehdit: Yarısını bizimle yok ederizHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Rusya-Ukrayna Savaşı#İHA Saldırıları#Trump-Putin Görüşmesi

689b22ad5f3560145d75faa7.jpg

689b22cc5f3560145d75faaa.jpg

689af7c9312a337326b460a8.jpg

689b0cca4a4c425bee9dbf7b.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri