• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Ryan Babel'den itiraf: 'Ayrılmayı hiç istememiştim'

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Ryan Babel'den itiraf: 'Ayrılmayı hiç istememiştim' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 43 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Ryan Babel'den itiraf: 'Ayrılmayı hiç istememiştim'
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye

İtibar:

Hollandalı yıldız Ryan Babel, yıllar sonra Beşiktaş ile ilgili bir itirafta bulundu.
Haberin DevamıBeşiktaş ve Galatasaray'da forma giyen Ryan Babel siyah beyazlılardan ayrılmayı hiç istemediğini böyledi.Babel, “O zaman yönetimdeki insanların bu durumla gerçekten saygılı bir şekilde ilgilenmediğini hissettim ve bu nedenle başka seçeneklere bakmam gerekti. Şimdi, eğer her şeyi geri döndürebilseydim ve onlar da bana saygı gösterseydi, Beşiktaş’ta kalırdım” dedi.Gözden KaçmasınHasan Arat’tan Beşiktaş'a final başarısı için 7 milyon TLHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Babel#Beşiktaş#Galatasaray

663d090517074b315b558fee.jpg

Hollandalı yıldız Ryan Babel, yıllar sonra Beşiktaş ile ilgili bir itirafta bulundu.
Haberin DevamıBeşiktaş ve Galatasaray'da forma giyen Ryan Babel siyah beyazlılardan ayrılmayı hiç istemediğini böyledi.Babel, “O zaman yönetimdeki insanların bu durumla gerçekten saygılı bir şekilde ilgilenmediğini hissettim ve bu nedenle başka seçeneklere bakmam gerekti. Şimdi, eğer her şeyi geri döndürebilseydim ve onlar da bana saygı gösterseydi, Beşiktaş’ta kalırdım” dedi.Gözden KaçmasınHasan Arat’tan Beşiktaş'a final başarısı için 7 milyon TLHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Babel#Beşiktaş#Galatasaray

663bf86e912d94d0320a3392.jpg

Geri
Üst Alt