Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Sadettin Saran'dan şampiyonluk sözleri: 'Gurur duydum!'

Konu sahibi son olarak 10 gün önce görüldü
Sadettin Saran'dan şampiyonluk sözleri: 'Gurur duydum!'

BarbieBarbie doğrulanmış üyedir.

Moderasyon Member
Moderatör
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2025 22:17Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sadettin Saran, Voleybolda kazanılan Şampiyonlar Kupası'nın ardından açıklamalarda bulundu.
Haberin DevamıFenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, Şampiyonlar Kupası'nda Vakıfbank'ı 3-2 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştıkları maçın hemen ardından açıklamalar yaptı. İşte Sadettin Saran'ın açıklamaları; "SONUNA KADAR GURUR DUYDUM""Burada sadece bir galibiyet yoktu. Fenerbahçelilerin inancı vardı. Başından sonuna kadar gurur duydum. Armanın hakkını, terleyerek fazlasıyla verdiler.Gözden KaçmasınVakıfbank 2-3 Fenerbahçe (AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası)Haberi görüntüle"DÜNYANIN EN İYİ OYUNCULARI"VakıfBank'ı da kutluyorum. Bugün dünyanın en iyi voleybolcuları buradaydı. Çok güzel bir maç oldu. Taraftarımız... Onlarsız olmazdı. Muhteşem bir gece oldu. E biraz da şansımız da vardı. "EN YUKARIYI HEDEFLİYORUZ"Biz en yukarıyı hedefliyoruz, sonuna kadar hep beraber gideceğiz. Takımı gördünüz , ruhu gördünüz. Müthiş bir inanç var ve bu sahaya yansıdı. Çok gurur duyuyorum."Haberin Devamı
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe#Sadettin Saran#Vakıfbank

68e6b8a7d727cf215138e351.jpg

Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2025 22:17Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sadettin Saran, Voleybolda kazanılan Şampiyonlar Kupası'nın ardından açıklamalarda bulundu.
Haberin DevamıFenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, Şampiyonlar Kupası'nda Vakıfbank'ı 3-2 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştıkları maçın hemen ardından açıklamalar yaptı. İşte Sadettin Saran'ın açıklamaları; "SONUNA KADAR GURUR DUYDUM""Burada sadece bir galibiyet yoktu. Fenerbahçelilerin inancı vardı. Başından sonuna kadar gurur duydum. Armanın hakkını, terleyerek fazlasıyla verdiler.Gözden KaçmasınVakıfbank 2-3 Fenerbahçe (AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası)Haberi görüntüle"DÜNYANIN EN İYİ OYUNCULARI"VakıfBank'ı da kutluyorum. Bugün dünyanın en iyi voleybolcuları buradaydı. Çok güzel bir maç oldu. Taraftarımız... Onlarsız olmazdı. Muhteşem bir gece oldu. E biraz da şansımız da vardı. "EN YUKARIYI HEDEFLİYORUZ"Biz en yukarıyı hedefliyoruz, sonuna kadar hep beraber gideceğiz. Takımı gördünüz , ruhu gördünüz. Müthiş bir inanç var ve bu sahaya yansıdı. Çok gurur duyuyorum."Haberin Devamı
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe#Sadettin Saran#Vakıfbank

68e6b259d727cf215138e32a.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri