• Merhaba IFGENTR'ye Hoş geldin. Türkiye'nin güncel IRC forum sitesi
    IFGENTR sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun, aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • IFGT Sponsor: Yeni gelmedik, Geri geldik! Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • IFGT Sponsor: Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

Sadettin Saran'dan şampiyonluk yorumu: 'Daha çok kupa gelecek!'

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Basketbol kategorisinde just be you tarafından oluşturulan Sadettin Saran'dan şampiyonluk yorumu: 'Daha çok kupa gelecek!' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 18 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Basketbol
Konu Başlığı Sadettin Saran'dan şampiyonluk yorumu: 'Daha çok kupa gelecek!'
Konbuyu başlatan just be you
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan just be you

just be you

IFGT Gold üye
IFGT Puan
8
Konu Sahibi
IHAOluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2025 00:42Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonluğu sonrası çok mutlu ve gururlu olduğunu belirterek, "Türkiye'nin basketboldaki en büyük kupası. İnşallah daha çok kupa gelecek" dedi.
Haberin DevamıFenerbahçe Beko, 38. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda Beşiktaş'ı 85-83 mağlup ederek kupaya uzandı. Mücadelenin bitiş düdüğüyle birlikte parkeye inen Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, oyuncuları kutladı. Saran, kupa töreninde de kaptan Melih Mahmutoğlu ile birlikte kupayı kaldırdı.Saran daha sonra ise duygularını basın mensuplarına paylaştı. Çok güzel bir gün olduğuna dikkat çeken Saran, "Gurur duyuyorum. Bu ailenin bir parçası olmak gurur verici. İlk kupa. Türkiye'nin basketboldaki en büyük kupası. İnşallah daha çok kupa gelecek. Başta antrenör, oyuncular, başkanımız Ali Koç ve Sertaç Bey'i tebrik ediyorum. Çok mutlu ve gururluyum. İnşallah daha nice nice galibiyet röportajlarımız olur" diye konuştu.Kupayı eski yönetici Sertaç Komsuoğlu ile birlikte kaldırmalarının sorulması üzerine Sadettin Saran, "Birlik ve beraberliğin ikinci adımı diyebiliriz. Birlik ve beraberlik olmadan bunun tadı olmaz. Bunlar benim samimi düşüncelerim. Hepinize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.Haberin Devamı
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe#Fenerbahçe Beko#Sadettin Saran

68d465aa373f05d2df627e76.jpg