Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı’nda üst düzey değişim

🕒 Konu sahibi 18 dakika önce aktifti
Sağlık Bakanlığı’nda üst düzey değişim

SedhSedh doğrulanmış üyedir.

Diamond Member
Elmas üye
Sağlık Bakanı Kemalettin Memişoğlu’nun göreve başlamasının ardından üst kademe yönetim kadrosunda yeni atamalar yapıldı.
Haberin DevamıCumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan imzasıyla yapılan atamalar şöyle:“Nisan 2021’den bu yana Bakan Yardımcısı olarak görev yapan Tolga Tolunay, Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürü Şali Yıldırım, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü İlhan Hatiboğlu, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Celal Şahin, Teftiş Kurulu Başkanı Davut Eker, Sağlık Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı Dursun Duyar görevden alındı. YENİ KADROBakan Yardımcılığı’na Halim Özçevik atandı. Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne ise daha önce İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı olarak görev yapan Hasan Basri Velioğlu, Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü’ne Mustafa Mahir Ülgü, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne Ülker Kuğu, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne İsmail Öztürk, Teftiş Kurulu Başkanlığı’na Erkan Hacıfazlıoğlu getirildi.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Kemalettin Memişoğlu#Sağlık Bakanlığı#Atama

66a40c5fb6572481729d090d.jpg

5b6b4e8b5379ff1eb41e090d.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri