• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Sami Uğurlu'dan kırmızı kart eleştirisi: Hakemler kuralları bilmiyor | Galatasaray'a "Fenerbahçe için oynuyorsunuz" tepkisi

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Sami Uğurlu'dan kırmızı kart eleştirisi: Hakemler kuralları bilmiyor | Galatasaray'a \"Fenerbahçe için oynuyorsunuz\" tepkisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 137 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Sami Uğurlu'dan kırmızı kart eleştirisi: Hakemler kuralları bilmiyor | Galatasaray'a \"Fenerbahçe için oynuyorsunuz\" tepkisi
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray'a 4-3 yenildikleri maçın ardından hakem kararlarını eleştirdi.
Haberin DevamıTrendyol Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray'a 4-3 mağlup olan Kasımpaşa'da Teknik Direktör Sami Uğurlu, hakem kararlarını eleştirirken sarı kırmızılı takıma da tepki gösterdi.Maçı değerlendiren Sami Uğurlu, "Maçın başından sonuna kadar, ikinci yarı çok daha hareketli geçti. Çok pozisyon oldu. Hem bulduk hem verdik. 7 gol de bunun karşılığı. Çok pozisyon bulmak, Galatasaray gibi bir takıma karşı artı. Pozisyon vermeyi ise düzeltmemiz gerekiyor. Maçtan önce planladığımız doğru geçişleri yaptık. Risk aldık, beraberliğe çıkalım, bir puan alalım düşüncemiz yok. Keyif almak istiyoruz." dedi."TEMPOMUZA AYAK UYDURAMIYORLAR"Hakemlerin Kasımpaşa'nın temposuna ayak uyduramadığını söyleyen Uğurlu, "Maç gerçekten keyifli ancak Kasımpaşa'nın yüksek temposu hakemlere de yüksek geliyor. Ben onu anlıyorum. Bu yüzden oyunu çok fazla durdurma ihtiyacı hissediyorlar. Biz düşmeyin, ayakta kalın diyoruz oyunculara. Futbolda burayı ödüllendirmek gerekiyor. Burada hakemlerin kafası karışıyor çok yüksek tempoda olduğu için. Bunun olmaması gerekiyor. O zaman seyirci izlemiyor maçları. Bu kadar istekli iki takım varken, biraz daha ona ayak uydurmak gerekiyor." diye konuştu.Haberin Devamı"HAKEMLER KURALLARI BİLMİYOR"Mücadelenin 79. dakikasında Claudio Winck'e çıkan kırmızı kart ve verilen penaltı hakkında konuşan Uğurlu, "Penaltı tamam doğru ama neden kırmızı kart diye soruyorum. 4. hakem bana "Pozisyon dışarıda, kırmızı kart o yüzden." diyor. Kurallara pek hakim değiliz herhalde." dedi."F.BAHÇE İÇİN OYNUYORSUNUZ FALAN..."Galatasaray'ın maç sonundaki sevincini de eleştiren Uğurlu, "Ben her zaman tüm rakipleri tebrik etmeye çalışıyorum. Bunu Okan Buruk için söylemiyorum. Ama büyük maçlarda rakibi çok zorlayınca, farklı şeyler için oynadığımızı düşünüyorlar herhalde! Biz o karakterde ne hocalarız ne insanlarız! Bu şekilde itham ederseniz, devre arasında ve maç sonunda, "Fenerbahçe için oynuyorsunuz" falan bunlar çok doğru değil. Bilmiyorum neden yaptılar ama bu bizi rahatsız etti." açıklamasını yaptı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Kasımpaşa#Süper Lig#Galatasaray

65f71126593329ad7e4ad385.jpg

Geri
Üst Alt