Sanal Yalanlar

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde IFGT Genel Sohbet - (Serbest Bölge) kategorisinde ahmetserkan tarafından oluşturulan Sanal Yalanlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı IFGT Genel Sohbet - (Serbest Bölge)
Konu Başlığı Sanal Yalanlar
Konbuyu başlatan ahmetserkan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ahmetserkan

ahmetserkan

IFGT IRC sahibi
IFGT Puan
18
Sevgili sohbetseverler, forumcular irc ve chat severler.. bu gün sizlere sanal yalanlardan bahsedeceğim..
Sanal alem kimisine göre tamamen farklı bir yer olup kimisine göre de reel hayatın aynısıdır..
Klavyenin yada akıllı cihazların başına geçince bazılarına bir özgüven gelir asar keser söver biçer diker.. v.s v.s ,,
Sanki sanalı o kurmuş sanal alem onun etrafında dönüyormuş gibisine..
Sanala gelenler de hiç bir zaman inşaat işçisi amele ırgat çaycı temizlikçi bulamazsınız,,
Hep doktor avukat hakım savcı askeri personel öğretmen hemşire polis v.s v.s ....
Yahuu... madem bu kadar okumuş bir toplumuz milletiz sanalda bile okumamış kimse kalmamış ozaman neden bu ülke halen açlık sınırın da yokluk ile iç ice...
Genel de erkeklerin dişisine karşı kur yaptığı bu alemde... illaki arizona kertenkelesine bal porsuğuna ve komodo ejderi gibi tehlikeli erkeksavarlara deng gelebilirsiniz..an gecmıyordur kı adres ver lan konum at olum .. tel versene yiyorsa.. sanki yese ne yemese ne.. orasıda tartışılır...
Bu bayanlarda da hemen hemen aynıdır.. kızım sen kımsın sen benı bılıyormusun .. ben cs sorumlusunun sevglisiyım... ben founderın askıyım.. ben guvenlik admının kankasyım .. oda bişey mı benım ex askım üst yönetim de .. vs. vs. vs. :)Burada üst yönetim çok önemlidir :D parayı veren düdüğü çalar Nasrettin Hocanın da dediği gibi...
An yok ki bu sanal alemde yalansız bir gün geçsin...illaki sanala ilk kez giren birisini bulursunuz (bi baksan arastırsan şahıs abonelik almıs sankı 3/5 ay gecmeden nıck değişilip ... sanala yenı gelmıs gibi pozlar verılır.. sankı onca kısı ile o sohbet etmemıs sevgili olmamıs bulusmamıs.. nasıl bir ruh hali nasıl bir psikooji ise artk .....
Bir de sanala yıllardır gelirim kımseyle görüşmedim işim olmaz diyen bir kesim vardır.. onlarında bulusmadiği görüşmediği kalmamıstır....... sonucta yalancıyı ..... lar :D
bayanlara sorsan 170 boy esmer sarısın kumral fark etmez hepsi fit hepsi 90/60/90 tığ gibi :)
Erkeler de aynı o konuda .. epsi 175/190 arası ... asla kel ve göbekli erkek bulamazsınız.... taaaaki camerada yada buluşup görüşene kadar. :D
insan oğlu bu anlık kilo alır anlık kel kalır.. hızına yetişemezsiniz sanaldakı evrensel olayların..
Atlar yatlar katlar villalar asla bitmez..
Birde bu sanal alemin sapık kesimi vadır..(eskiden yazarlardı hep spma düşerdi cokca içerikler :D:D Sonradan cam camera cıktı..cam varmı ... sanki cama ..... D:D:D ) bu kesimin bir kısmı gece av saatini bekler 24:00 dan sonra operasyon düğmesine basılmıs gibi herkes pusuda yerını alır :D birde zaman saat fark etmeyen sapık kesim vardır ki...onları sadece user değildir bi bakmıssın üst yönetim bi bakmıssın alt yönetim... ben senı korurum kollarım sen benım manıtam ol yeterki :D diyenler .. sonra usere ahkam keserler kıza nedne özelden sapıklık yapıyorsun diye :D.D sanki kendisi başka bişey yapıyor....kilisede ayin mi yapacannn kutsal su ıle kutsayıp duşmuı aldıracan d:D: sen napacan sen....
Yanı sanalın ne sapiği biter ne yalanı .. ne dedikodusu... herkes safını tutmus...oltaını salmışş beklemede...
O yuzden sanal yalanlar sizi korkutmasın At yalanı ..bilmem napsınlar İnananı modunda... olanlara selam olsun ....

Tatlialem.Com Saygı iLe Sunar....

Geri
Üst Alt