• Merhaba IFGENTR'ye Hoş geldin. Türkiye'nin güncel IRC forum sitesi
    IFGENTR sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun, aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • IFGT Sponsor: Yeni gelmedik, Geri geldik! Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • IFGT Sponsor: Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

Sara’nın yakasından düş artık

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 19

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Sara’nın yakasından düş artık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Sara’nın yakasından düş artık
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

IFGT Süper Moderatör
IFGT Puan
38
Konu Sahibi
Anıl ATAR - Yaşar SERİNTÜRK / DHAOluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2025 07:00ADANA’nın Seyhan ilçesinde 23 Aralık 2021 gecesi, Serkan Tacirlioğlu (45), birlikte yaşayıp ayrıldığı Suriye uyruklu Sara B.’yi (29) takip etti.
Haberin Devamı Tacirlioğlu, bir erkekle otele girdiğini görünce Sara B.’ye saldırdı. Tacirlioğlu, demir sopayla dövdüğü Sara B.’yi, bıçakla yüzünden yaraladı. Sara B. kaçmak isterken bilincini kaybedip bayıldı. Sara B.’nin başında beklerken gözaltına alınan Tacirlioğlu tutuklandı. Sara B. ise hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.ŞİKÂYETİNİ GERİ ÇEKİNCE TAHLİYE EDİLDİOlayın ardından Serkan Tacirlioğlu’nun ailesi tarafından tehdit edilen Sara B.’nin, şikâyetini geri çektiği ve şüphelinin tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildiği öğrenildi. Tacirlioğlu’nun tehditlerini sürdürmesi üzerine Sara B., geçen yıl yeniden şikâyetçi oldu. Tacirlioğlu, tekrar cezaevine gönderildi.Haberin DevamıKaldığı açık cezaevinden 21 Temmuz’da kaçan Serkan Tacirlioğlu, cep telefonundan, “Sara, belki haberin vardır ama ben yine de söyleyeyim. Cezaevinden firar ettim” mesajını gönderince Sara B., şoke oldu. Sara B. görüşmek istemediğini söylemesine karşın Tacirlioğlu, “Affına sığınıyorum. Otel camından dışarı bakıyorum ve acaba Sara beni polise mi verecek diye düşünüyorum” diye mesaj gönderdi. Sara B.’ye sesli mesaj da gönderen Tacirlioğlu, “İstersen Suriye’ye git. O askerleri, telleri geçer yine gelirim” dedi. Sara B.’nin ihbarıyla harekete geçen polis ekipleri, Tacirlioğlu’nu saklandığı mahalleden kaçmaya çalışırken yakaladı. Adliyeye sevk edilen Tacirlioğlu tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:#Tacirlioğlu#Sara B.#Şiddet

6892941e55499fe5e48b2911.jpg

6892942e55499fe5e48b2913.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri