IFGT Yemek Sardalya Tava

  • Konbuyu başlatan KraL
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 4

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Et, Tavuk ve Balık kategorisinde KraL tarafından oluşturulan Sardalya Tava başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Et, Tavuk ve Balık
Konu Başlığı Sardalya Tava
Konbuyu başlatan KraL
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan KraL

KraL

IFGT Paylaşımcı üye
Katılım
27 Kas 2025
Mesajlar
488
Tepkime puanı
14
IFGT Puan
18
Malzemeler
1 kilo ayıklanmış sardalya
mısır unu
tuz
kızartmak için sıvıyağ
GARNİTÜR:
soğan
maydanoz
sumak





Tarif
Balıklar ayıklanıp,kılçıkları çıkartılır.
Güzelce yıkandıktan sonra sularının süzülmesi için süzgeçe alınır.
Balıklar iç içe gelecek şekilde birbirlerine yapıştırılır.
Mısır ununa 3 tatlı kaşığı tuz eklenir ve balıklar teker teker bu karışımla unlanır.
Az yağ döktüğümüz teflon tavada arkalı önlü kızartılır.
Garnitürün yanında sıcak servis yapılır.
 
Geri
Üst Alt