IFGT Yemek Şarmula Soslu Arnavut Ciğeri

  • Konbuyu başlatan KraL
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 2

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Zeytinyağlı kategorisinde KraL tarafından oluşturulan Şarmula Soslu Arnavut Ciğeri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Zeytinyağlı
Konu Başlığı Şarmula Soslu Arnavut Ciğeri
Konbuyu başlatan KraL
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan KraL

KraL

IFGT Paylaşımcı üye
Katılım
27 Kas 2025
Mesajlar
487
Tepkime puanı
14
IFGT Puan
18
1 Adet kuzu ciğeri
2 Çorba kaşığı un
Kızartmak için sıvıyağ
3 Diş sarımsak
1 Adet soğan
2 Çorba kaşığı sirke
Kırmızı pulbiber
3-4 Dal maydanoz

Hazırlanışı

* Kuşbaşı doğranmış kuzu ciğerini genişçe bir kapta una bulayın.
* Bir tavada kızdırılmış yağda pembeleşinceye kadar kavurup yağını süzün.
* Ciğeri kavurduğunuz yağda sarımak, sirke ve kırmızı pulbiberi bir taşım kaynatın.
* Doğanı halka şeklinde doğrayıp tuzla ovun.
* Ciğerleri servis tabağına alıp hazırladığınız sosu gezdirin.
* Soğan ve maydanozla birlikte servis yapın.

Şarmula Soslu Arnavut Ciğeri yemek tarifleri
 
Geri
Üst Alt