Savaş uçağı okyanusa düştü: Pilot sağ kurtuldu

• Konbuyu başlatan Hera
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 56

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde Hera tarafından oluşturulan Savaş uçağı okyanusa düştü: Pilot sağ kurtuldu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 56 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı Savaş uçağı okyanusa düştü: Pilot sağ kurtuldu
Konbuyu başlatan Hera
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hera

Hera

IFGT Silver üye
IFGT Puan
20
İHAOluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2025 16:29Japonya'da F-2A tipi savaş uçağı eğitim uçuşu sırasında okyanusa düştü. Kendini fırlatan pilot, kazadan sağ kurtuldu.
Haberin DevamıJaponya’da korkutan bir askeri havacılık kazası meydana geldi. Japonya Öz Savunma Kuvvetleri’nden (SDF) yapılan açıklamada, F-2A tipi bir savaş uçağının Pasifik Okyanusu üzerinde eğitim uçuşu yaptığı sırada Ibaraki eyaleti açıklarında düştüğü bildirildi.Saat 12.34'te meydana gelen kazada uçakta bulunan tek pilotun kendini fırlatmayı başardığı ve UH-60J tipi helikopterle sağ olarak kurtarılarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi.Düşen uçağın Ibaraki eyaletindeki Hyakuri Hava Üssü'ne bağlı olduğu açıklandı.Kaza nedeniyle bölgedeki deniz taşıtlarında herhangi bir hasar meydana gelmediği, olayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldığı kaydedildi.Gözden KaçmasınKremlin açıkladı: Putin ve Trump görüşecek... 'Yeri belirlendi'Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Japonya#Savaş Uçağı#Eğitim Uçuşu

6894a9eede5ab3cb74721e9a.jpg

689467b5de5ab3cb74721cfe.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri