• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Yemek Tarifi Sebzeli Kızarmış Çin Böreği

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünya Mutfağı kategorisinde Melodi tarafından oluşturulan Sebzeli Kızarmış Çin Böreği başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 151 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünya Mutfağı
Konu Başlığı Sebzeli Kızarmış Çin Böreği
Konbuyu başlatan Melodi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Melodi

Melodi

www.ircforumlari.gen.tr
Vip Üye

İtibar:

imageMissing Alt Text

Sebzeli Kızarmış Çin Böreği Tarifi​

Malzemeler
5 adet çin böreği yufkası
1 diş sarımsak ince kıyılmış
3 dal taze soğan ince kıyılmış
1 adet kereviz sapı ince doğranmış
1 adet havuç rendelenmiş
100 gr beyaz lahana doğranmış
50 gr soya filizi
15 gr mısır nişastası
10 ml su
15 ml Susam yağı
250 gr sıvı yağ kızartmak için
Chili soya sos
50 ml soya sos
½ Adet limon suyu
10 gram zencefil
½ Adet kırmızı meksika biberi
5 gr kavrulmuş Susam
ADIM 1
Wok tavaya susam yağı ekleyin ve yağı kızdırın.
ADIM 2
İçine zencefil ve sarımsağı ilave edin ve aroması çıkana kadar yaklaşık 1 dakika pişirin. Taze soğan, lahana kereviz sapı ve havuçları yumuşayana kadar pişirin. İçine soya filizi ve su ekleyin. Mısır nişastası, susam yağı ve soya sosunu içine dökün ve ateşi kısarak Sosyo ulaşana kadar bir 2 dakika pişirin.
ADIM 3
Ateşten alın ve soğumaya bırakın yufkanın ortasına biraz malzeme yerleştirin rulo halinde sarın kenarları suyla yapıştırın. Diğer yufkaları da aynı şekilde hazırlayın. Yufkaları altı rengi alıncaya kadar kızartın.
ADIM 4
Sosu için
Susam hariç tüm malzemeleri doğru çektirin Susam ilave edin.
Afiyet olsun