• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Şefika Kutluer: Benim Atatürk’e vefa borcum var

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Şefika Kutluer: Benim Atatürk’e vefa borcum var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 18 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Şefika Kutluer: Benim Atatürk’e vefa borcum var
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2025 11:22HÜLYA Koçyiğit, “Film Gibi Hayatlar” programının yeni bölümünde flüt virtüözü Şefika Kutluer’i ağırladı.
Haberin Devamı1998 yılında ‘Devlet Sanatçısı’ unvanını alan Kutluer, “Ülkem tarafından çok iyi yetiştirildim. Ülkem bana özgüven verdi. Bu unvanı aldıktan sonra değerli ülkemin daha da değerli bir yere gelmesi için daha büyük bir tutkuyla çalıştım” dedi. Yurtdışında önemli konserlerde yer alan sanatçı, 15 senedir memleketi Ankara’da gerçekleştirdiği Uluslararası Şefika Kutluer Festivali hakkında da konuştu: “Ankara’dan dünyaya açıldım ve Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bir konservatuvardan mezun oldum. Bir Türk kadını olarak dünyaya açılabilmeyi Atatürk’e borçluyum. Onun istediği gibi ülkemize ödüllerle döndüm. Ankara’ya ve Atatürk’e bir vefa borcum olduğunu düşündüm. Bu sorumlulukla festivali yaptım. Hiçbir ekonomik gücümüz olmadan bu yola çıktık. ‘Doğu-Batı buluşuyor’ temasıyla çeşitli ülkelerden gelen konuklarla 100’ün üstünde konser yaptık.”
Haberle ilgili daha fazlası:#HÜLYA Koçyiğit#Film Gibi Hayatlar#Şefika Kutluer

6832d3197a35d387a09582aa.jpg

Geri
Üst Alt