Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Şehit Pilot Albay Gökhan Özen'in cenazesi Eskişehir'e getirildi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şehit Pilot Albay Gökhan Özen'in cenazesi Eskişehir'e getirildi

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
Kayseri'de düşen eğitim uçağında şehit olan Hava Pilot Albay Gökhan Özen'in (48) cenazesi, memleketi Eskişehir'e getirildi.
Haberin DevamıKayseri 12'nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı'ndan eğitim için kalkan Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait SF-260D tipi eğitim uçağı, Kocasinan ilçesi Hasanarpa Mahallesi yakınlarında düştü. Eğitim uçağında bulunan Hava Pilot Albay Gökhan Özen ile Albay Uğur Yıldız şehit oldu.Özen'in naaşı, Eskişehir 1’inci Ana Jet Üssü Komutanlığı'na getirildi. Cenazeyi Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy'un yanı sıra askeri erkan ile Özen ailesi karşıladı. Uçaktan indirilerek tören mangasının omuzlarında araca taşınan Özen'in cenazesi Yunus Emre Devlet Hastanesi İyi Eylül hizmet binasındaki morga konuldu.Haberin DevamıEvli ve 9 yaşında kızı olan Özen'in cenazesi, ikindi vakti Reşadiye Camisi'nde kılınacak namazın ardından Vişnelik Hava Şehitliği'nde toprağa verilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:#Gökhan Özen#Kayseri#Pilot

66604229f67e4b5522053dcd.jpg

6660425cf67e4b5522053dd3.jpg

6660425cf67e4b5522053dd1.jpg

66604259f67e4b5522053dcf.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri