• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Senaryoyu vatandaşla yazacağız

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 156

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Senaryoyu vatandaşla yazacağız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 156 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Senaryoyu vatandaşla yazacağız
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
IFGT Süper Moderatör

İtibar:

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, kurucusu olduğu kültür ve sanat etkinliklerinin yapıldığı Tatbikat Sahnesi’nde konuştu.�
Haberin DevamıBeşikçioğlu, sanat hayatına da devam edeceğini aktararak, “Ben bir taraftan belediyeyi idare ederek, bir taraftan da sahnedeki asıl mesleğimi icra ederek bu süreci geçirmeyi düşünüyorum” dedi. Seyircisinin aynı zamanda seçmeni, yurttaşı olduğunu ve bu sayede halkla bambaşka bir iletişim içerisinde olacağını belirten Beşikçioğlu, şunları söyledi: “Bu hiçbir siyasetçinin içine girebileceği bir yapı değil aslında. Tıpkı 90 günlük süreçte hedefe kitlendiğim gibi 5 yıllık süreç içerisinde de arzu ettiğim, vatandaşın istediği imkânları sağlamak için kendimi görevlendirdim. Etimesgut’ta senaryoyu vatandaşlarımızla biz yazacağız, başrolü de onlar oynayacaklar. Umarım 5 yıl boyunca o hayal ettiğim belediyecilik anlayışı hayata geçirme imkânım olur.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Ankara#Erdal Beşikçioğlu#Etimesgut

66130d8a973ecd87ba116610.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Geri
Üst Alt