Serge Aurier, Galatasaray'a veda etti! 'Mourinho ve Batshuayi göndermesi...'

• Konbuyu başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 48

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Serge Aurier, Galatasaray'a veda etti! 'Mourinho ve Batshuayi göndermesi...' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 48 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Serge Aurier, Galatasaray'a veda etti! 'Mourinho ve Batshuayi göndermesi...'
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Fildişi Sahilli futbolcu Serge Aurier, sarı-kırmızılı takıma veda etti.
Haberin DevamıAurier, sosyal medya hesaplarından yaptığı veda açıklamasında şu ifadeleri kullandı:"Herkese selamünaleyküm. Sevgili taraftarlar, ilk önce sabrınız ve kısa süredeki desteğiniz için teşekkür ederim. Tabii ki çok eğlendim ancak Afrika Uluslar Kupası'nda yaşadığım sakatlık nedeniyle burada istediğim her şeyi veremediğim için üzgünüm. Bu sakatlık bana çok vakit kaybettirdi. Bana güvendikleri için kulübe çok teşekkür ederim. Çalışanlara, başkana, gönüllülere, teknik direktör ve ekibi ile bu yolculukta bana destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Şampiyon olduk çünkü Türkiye'nin en iyisiyiz. Hayatım boyunca kalbimde olacaksınız ve nerede olursam olayım sizi savunacağım. Başarı ve mutlu bir sezon geçirmenizi diliyorum. Dünyadaki en iyi hocayı getirebilirler ama asla bizden iyi olamazlar. Michy'ye iyi bakın, kazanan takıma geldi. En iyi karşılamayı hak ediyor. Teşekkürler Galatasaray."Haberin DevamıGalatasaray'ın geçen sezon ara transfer döneminde kadrosuna kattığı 31 yaşındaki sağ bek, sakatlığı nedeniyle sadece 4 maçta forma giyebildi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Aurier#Süper Lig

66859935557ced251f7ffb85.jpg