• Merhaba IFGENTR'ye Hoş geldin. Türkiye'nin güncel IRC forum sitesi
    IFGENTR sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun, aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • IFGT Sponsor: Yeni gelmedik, Geri geldik! Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • IFGT Sponsor: Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

IFGT Tanıtım Sevdiklerinize Özel Şarkı Hediye Edin - sarkihediye.com

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Web Site Tanımı kategorisinde westron tarafından oluşturulan Sevdiklerinize Özel Şarkı Hediye Edin - sarkihediye.com başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 31 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Web Site Tanımı
Konu Başlığı Sevdiklerinize Özel Şarkı Hediye Edin - sarkihediye.com
Konbuyu başlatan westron
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan westron

westron

IFGT Coder
IFGT Puan
3
Konu Sahibi
Web Adresi: Şarkı Hediye - Sevdiklerinize AI ile Özel Şarkı Hediye Edin

Sahibi: BlackForce

Hosting Sağlayan Firma: Turhost

Web Master ve ya Teknik Sorumlu: BlackForce

Kullanılan Sistem Hakkında Bilgi: NodeJS

Site İçeriği Hakkında Detaylı Bilgi: Sevdiklerinize Özel Şarkı Hediye Edin Aşkınıza, sevgilinize, annenize, babanıza, arkadaşınıza - herkese özel günlerinde unutulmaz müzik hediyeleri gönderin.

Sevdiklerinize Özel Şarkı Hediye Edin

Merhaba, yeni proje hakkında kısa bir tanıtım başlığı açmak istedim.
AI ile tamamen profesyonel, doğal ve kişiselleştirilebilir şarkılar yapmak için hazırladım.

SarkiHediye.Com ile, Aşkınıza, sevgilinize, annenize, babanıza, arkadaşınıza - herkese özel günlerinde unutulmaz müzik hediyeleri gönderin.

Yapay zeka teknolojisi ile 30 saniyede profesyonel şarkılar yapabilirsiniz. Hiçbir sınır yok! Tamamen sizin hayal gücünüz ve yaratıcılığınızla baş başasınız.

Örnek şarkılar:

Galeri - Müzik Galerisi - Şarkı Hediye

Duygusal:

Sevgilim - 1 - .mp3
Sevgilim - 2 - .mp3

Rap:

Otoban - 1 - .mp3
Otoban - 2 - .mp3

Hiçbir sınır bulunmamakta, ister öylesıne, ister sevgilinize, ister ailenize. Tek sınır sizsiniz.
Küçük bir görsel:

sarkiolustur.jpg

IFGENTR'ye özel: Şarkı oluşturup bu konuya link atarak ekstra kredi alabilirsiniz.

Siteye Gidin