Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Kullanım tekniği Şifre değiştirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

r4dx™r4dx™ doğrulanmış üyedir.

IFGT Yönetim Ekibi
Admin
Kaynak
2
Takım
Beşiktaş
İlgi Alanı
XenForo
Konu Sahibi
500x150.png

⚙️ Hesap Ayarları: Şifre ve E-Posta Değiştirme Rehberi​

Merhaba IFGT üyeleri,

Hesap güvenliğinizi sağlamak ve bilgilerinizi güncel tutmak için şifre veya e-posta adresinizi nasıl değiştirebileceğinizi aşağıda adım adım görebilirsiniz.

🔑 Şifre Değiştirme İşlemi​

Şifrenizi belirli aralıklarla güncellemeniz hesap güvenliğiniz için önemlidir.

1. Profil Menüsüne Giriş: Forumun sağ üst köşesinde bulunan kullanıcı adınıza veya profil resminize tıklayın.
  2. Güvenlik Ayarları: Açılan menüden "Şifre ve Güvenlik" sekmesine giriş yapın.
  3. Güncelleme: Karşınıza gelen ekranda;
    • Mevcut şifrenizi doğrulayın.
    • Yeni şifrenizi belirleyin ve onaylayın.
  4. Onay: "Kaydet" butonuna bastığınızda şifreniz başarıyla güncellenmiş olacaktır.

📧 E-Posta Adresi Değiştirme​

Hesabınıza ait iletişim adresini güncellemek için şu adımları izleyin:

1. Profil Menüsüne Giriş: Sağ üstteki kullanıcı adınıza tıklayın.
  2. Kişisel Detaylar: Menüden "Kişisel Detaylar" (Account Details) seçeneğine tıklayın.
  3. Düzenleme: E-posta adresinizin yanındaki "Değiştir" seçeneğine basın.
  4. Yeni Adres: Yeni e-posta adresinizi girin ve değişikliği onaylamak için şifrenizi girerek "Kaydet" butonuna basın.
Önemli Not: E-posta adresinizi değiştirdiğinizde, sistem güvenliğiniz için yeni adresinize bir doğrulama maili gönderebilir. Mail gelmezse lütfen "Spam/Gereksiz" kutusunu kontrol etmeyi unutmayın.

• Beğendim
Tepkiler: Nvn
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri