• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Şiir Mektebi’nin ‘Veliler Korosu’

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 64

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Şiir Mektebi’nin ‘Veliler Korosu’ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 64 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Şiir Mektebi’nin ‘Veliler Korosu’
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
IFGT Süper Moderatör

İtibar:

İSTANBULOluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2025 07:00İstanbul Güngören Şiir Mektebi Ortaokulu’nun velilerinden oluşan Veliler Korosu, verdiği konserle müzik şöleni yaşattı.
Haberin Devamı8 Mayıs’ta Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’nde Şiir Mektebi Ortaokulu Müdürü Gökhan Baysal’ın şefliğinde sahne alan 52 kişilik Veliler Korosu, 10 eseri başarıyla seslendirdi. Geceye Güngörenli sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. Konserin ardından veliler arasında düzenlenen iki farklı yarışmanın sonuçları da açıklandı.“Yılın Annesi Mektup Yarışması” ve “Veli Kitap Okuma Yarışması”nda dereceye giren katılımcılara ödülleri takdim edildi. Programa Güngören Kaymakamı Abdullah Küçük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Öztürk, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Cüneyt Kamacı ve ilçe şube müdürleri de katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:#İstanbul#Güngören#Şiir

682113029f080fe239527bd3.jpg

682112fa9f080fe239527bd0.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Geri