• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Sıla yazdı İlker Kaleli besteledi

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Sıla yazdı İlker Kaleli besteledi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 132 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Sıla yazdı İlker Kaleli besteledi
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2024 17:48Ünlü şarkıcı Sıla Radyo D’ye özel açıklamalarda bulundu.
Haberin DevamıAlbümlerin 4- 5 ay da tüketilmesi üzerine konuşan Sıla, bunun da kendisini ürküttüğünü belirterek şöyle konuştu: “Çünkü hakikaten çok emek harcadığınız bunun yanı sıra duygu ve düşünce harcadığınız günlerce aylarca yeri gelir senelerce düşündüğünüz bir şeyin bir anda gitmesi, su olup akması iyi bir fikir değil. Bize iyi gelmiyor dolayısıyla ne kadar fazla uzun zaman gider sindirilir ve kalıcılığını korursa ve zamansız olursa bizim için o kadar iyi. Benim için en iyi örneği “Boş Yere”. Ben Boş Yere’yi Konuşmadığımız Şeyler var albümünde ilk defa dinleyiciyle paylaşmıştım ve çok sevilmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:#Sıla#Radyo D#İlker Kaleli

66fc0bb023117f7019708f07.jpg

Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2024 17:48Ünlü şarkıcı Sıla Radyo D’ye özel açıklamalarda bulundu.
Haberin DevamıAlbümlerin 4- 5 ay da tüketilmesi üzerine konuşan Sıla, bunun da kendisini ürküttüğünü belirterek şöyle konuştu: “Çünkü hakikaten çok emek harcadığınız bunun yanı sıra duygu ve düşünce harcadığınız günlerce aylarca yeri gelir senelerce düşündüğünüz bir şeyin bir anda gitmesi, su olup akması iyi bir fikir değil. Bize iyi gelmiyor dolayısıyla ne kadar fazla uzun zaman gider sindirilir ve kalıcılığını korursa ve zamansız olursa bizim için o kadar iyi. Benim için en iyi örneği “Boş Yere”. Ben Boş Yere’yi Konuşmadığımız Şeyler var albümünde ilk defa dinleyiciyle paylaşmıştım ve çok sevilmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:#Sıla#Radyo D#İlker Kaleli

66fc0bbd23117f7019708f09.jpg

Geri
Üst Alt