Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Sinan Ateş davasında 2. gün... Salonda gerginlik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sinan Ateş davasında 2. gün... Salonda gerginlik

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetine ilişkin tutuklu 22 sanığın yargılandığı davanın ikinci gününde salonda gerginlik yaşandı.
Haberin DevamıSanık avukat Serdar Öktem’in savunması sırasında duruşma salonu karıştı. Müşteki avukatları, müşteki yakını ile sanık avukatlarının karşılıklı konuşmaları üzerine Mahkeme Başkanı Mehmet Güven, iki tarafın da susmasını istedi. Müşteki avukatlarının konuşmayı sürdürmeleri üzerine tansiyon yükseldi. Mahkeme Başkanı, konuşmayı sürdüren müşteki avukatlarının dışarıya çıkarılması için polislere talimat verdi.SİCİLLERİNİ İSTİYORUM �Başkan, daha sonra avukatları dışarı çıkarmakta geç davrandıkları gerekçesiyle polislere bağırdı, “Avukatı dışarıya çıkarmayan kolluk görevlilerinin sicillerini istiyorum. Ben sizinle mi uğraşacağım?” dedi. Başkanın bu çıkışı üzerine bir müşteki avukatı ile Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır salondan çıkarıldı. Polisler hakkında tutanak tutuldu.Haberin DevamıPAVYON TARTIŞMASI- Duruşmada mahkeme başkanı Mehmet Güven, tetikçi Eray Özyağcı’yı Ankara’ya götüren aracın kiralandığı otoparkın sahibi Mustafa Uzunlar’a, Enes ismindeki bir akrabasına gönderdiği, “icraata gittiler” şeklindeki mesajın ne olduğunu sordu. Uzunlar, “Çapkınlık anlamında kullandığım bir cümledir. Polisler pavyona gideceğini söyledikleri için böyle bir şey söyledim” yanıtını verdi. Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi eski Cinayet Büro Amiri Mustafa Ensar Aykal ise Sinan Ateş’in adres, telefon gibi kişisel bilgilerini alarak, saldırıyı gerçekleştiren Eray Özyağcı’ya verdiği iddialarını reddetti. Duruşmaya bugün devam edilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:#Sinan Ateş#Dava#Serdar Öktem

66848250557ced251f7ff823.jpg

5b4e63045379ff27e4da74fe.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri