• Merhaba IFGENTR'ye Hoş geldin. Türkiye'nin güncel IRC forum sitesi
    IFGENTR sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun, aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • IFGT Sponsor: Yeni gelmedik, Geri geldik! Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • IFGT Sponsor: Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

Sinan Ateş'in babası Musa Ateş hayatını kaybetti

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde IF Editör - Buğra Eviner tarafından oluşturulan Sinan Ateş'in babası Musa Ateş hayatını kaybetti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 244 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Sinan Ateş'in babası Musa Ateş hayatını kaybetti
Konbuyu başlatan IF Editör - Buğra Eviner
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan IF Editör - Buğra Eviner

IF Editör - Buğra Eviner

IRCForumlari.Gen.Tr - Editörü
IFGT Editör
IFGT Puan
6
Konu Sahibi
Ankara'nın Çankaya ilçesinde uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitiren eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş’in babası Musa Ateş (64), kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
Haberin DevamıÇankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi'nde binadan çıkarken motosikletli 2 kişinin silahlı saldırısında hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş’in, Bursa'da yaşayan babası Musa Ateş, sahura kalktıktan sonra fenalaştı.Yakınlarının ihbarıyla eve sevk edilen sağlık ekipleri, Ateş'in kalp krizi geçirdiğini belirledi. İlk müdahalesinin ardından Bursa Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Musa Ateş, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Haberle ilgili daha fazlası:#Sinan Ateş#Musa Ateş#Kalp Krizi

65eea7490c2a74973001af36.jpg

Ankara'nın Çankaya ilçesinde uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitiren eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş’in babası Musa Ateş (64), kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
Haberin DevamıÇankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi'nde binadan çıkarken motosikletli 2 kişinin silahlı saldırısında hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş’in, Bursa'da yaşayan babası Musa Ateş, sahura kalktıktan sonra fenalaştı.Yakınlarının ihbarıyla eve sevk edilen sağlık ekipleri, Ateş'in kalp krizi geçirdiğini belirledi. İlk müdahalesinin ardından Bursa Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Musa Ateş, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Haberle ilgili daha fazlası:#Sinan Ateş#Musa Ateş#Kalp Krizi

65eea7760c2a74973001af39.jpg