• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Sinan Ateş’in babasına veda

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde IF Editör - Buğra Eviner tarafından oluşturulan Sinan Ateş’in babasına veda başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 56 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Sinan Ateş’in babasına veda
Konbuyu başlatan IF Editör - Buğra Eviner
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan IF Editör - Buğra Eviner

IF Editör - Buğra Eviner

IRCForumlari.Gen.Tr - Editörü
Editör

İtibar:

Ankara’da uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitiren eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş’in önceki gün kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden babası Musa Ateş (64) dün son yolculuğuna uğurlandı.
Haberin DevamıAteş için Emir Sultan Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine Ateş ailesi ve yakınlarının yanı sıra MHP’nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in kızı Ayyüce Türkeş, eski Ülkü Ocakları Başkanı Atila Kaya, BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, İYİ Parti Bursa Milletvekili ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selçuk Türkoğlu, CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş ile çok sayıda vatandaş katıldı.Musa Ateş, cenaze namazının ardından oğlunun kabrinin de bulunduğu Emir Sultan Mezarlığı’nda defnedildi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Sinan Ateş#Musa Ateş#Cenaze

65f0c1130c2a74973001bcbe.jpg

Ankara’da uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitiren eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş’in önceki gün kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden babası Musa Ateş (64) dün son yolculuğuna uğurlandı.
Haberin DevamıAteş için Emir Sultan Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine Ateş ailesi ve yakınlarının yanı sıra MHP’nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in kızı Ayyüce Türkeş, eski Ülkü Ocakları Başkanı Atila Kaya, BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, İYİ Parti Bursa Milletvekili ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selçuk Türkoğlu, CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş ile çok sayıda vatandaş katıldı.Musa Ateş, cenaze namazının ardından oğlunun kabrinin de bulunduğu Emir Sultan Mezarlığı’nda defnedildi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Sinan Ateş#Musa Ateş#Cenaze

65f0c1200c2a74973001bcc0.jpg

Geri
Üst Alt