Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

SOLOTÜRK'ten Antalya'da eğitim uçuşu: Gözler gökyüzüne çevrildi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
SOLOTÜRK'ten Antalya'da eğitim uçuşu: Gözler gökyüzüne çevrildi

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
Aysu DURSUN- İrem GÜNEYBAZ/ANTALYA, (DHA)Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2025 13:28Türk Hava Kuvvetleri bünyesinde yer alan gösteri uçağı SOLOTÜRK, deniz üstü eğitimleri dolayısıyla Antalya semalarında uçuş gerçekleştiriyor.
Haberin DevamıTürk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi ekibinde yer alan SOLOTÜRK, deniz üstü eğitim uçuşlarına Antalya semalarında devam ediyor. F-16 jet savaş uçağı SOLOTÜRK, 22-30 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirdiği eğitim uçuşlarında vatandaşların ve turistlerin ilgisini çekiyor. SOLOTÜRK sosyal medya hesabından pazar günü Antalya'daki uçuş programı paylaşıldı. Paylaşımda eğitim uçuşlarının 11.00-11.30 ile 15.00-15.30 saatleri arasında gerçekleştirileceği duyuruldu.GÖZLER GÖKYÜZÜNE ÇEVRİLDİSOLOTÜRK'ün gökyüzündeki gösterisini izlemek isteyenler, uçak sesini duyar duymaz gözlerini gökyüzüne çeviriyor. Konyaaltı Sahili üzerinde SOLOTÜRK'ün eğitim uçuşunu takip etmek isteyenler ise soluğu dışarıda aldı. Yarım saat süren eğitim uçuşunu çevredekiler seyrederken fotoğraf çekip, canlı yayın yaptı. Turistlerin de dikkatini çeken gösteriyi, bazı izleyiciler ise denizde yüzerken takip etti.Haberin DevamıUçuşu takip eden Ferhat Özkaya, “Allah devletimize zeval vermesin. Güçlü bir devletimiz var. SOLOTÜRK de bunun hakkını verdi. Güzeldi" diye konuştu.SOLOTÜRK'ün uçuşunu ilk kez izlediğini belirten Yağmur Kerem Özkaya ise “Gösteri büyüleyiciydi. Çok keyifliydi" dedi.Hava şartlarına göre yapılan uçuş programı değişikliklerini sosyal medya hesaplarından duyurarak takipçilerini bilgilendiren SOLOTÜRK, önümüzdeki günlerde de Antalya semalarında eğitim uçuşlarına devam edecek.
Haberle ilgili daha fazlası:#SOLOTÜRK#Antalya#Uçuş

67960e54d6359c7241947331.jpg

67960e5ad6359c7241947334.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri